När hösten är i antågande och din hy vant sig vid sommar och sol så kan den kännas lite torr och fuktfattig och kanske har det dykt upp en och annan pigmentfläck. Serum med C-vitamin är då ett superbra sätt att ge huden en boost. 
I samband med att säsongen skiftar och att du återgår till jobb och rutiner och enbart drömmer om lata dagar på stranden, kan det vara värt att addera lite vitamin C. Du och din hy kommer må mycket bättre av det!

Maria Åkerberg Serum C >

Maria Åkerberg Serum C är ett fuktgivande serum som ger en energikick för trött hud. Serumet är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Det har en utjämnande effekt på ojämnheter och pigmentfläckar efter regelbundet användande en längre tid. Förutom C-vitamin innehåller serum A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror, AHA (fruktsyror) och polyfenoler.
Moonsun Vitamin C Serum >
Moonsun Vitamin C Serum är boostad med C-vitamin och har en exklusiv sammansättning av ingredienser som boostar upp huden med fukt och vitaminer. Vitamin C anses vara en av de bästa antioxidanterna för huden då den förhindrar uppkomsten av rynkor, jämnar ut hudtonen och stimulerar hudens regenererande processer.

Maria Åkerberg Royal Body Oil >

Royal Body Oil från Maria Åkerberg är en lyxig kroppsolja med antioxidantrik havtorn som gör kroppen len och mjuk. Havtorn är även rikt på c-vitamin och viktiga fettsyror som verkar läkande vid besvär med slemhinnor eller hudskador då den hjälper cellerna att reparera sig. Kliniska studier har påvisat att oljan är mycket effektiv vid bland annat atopiska eksem och brännskador.
Weleda Havtorn Elixir (Sea Buckthorn) >
Det är ju även viktigt att ge kroppen C-vitamin invärtes! Därför gillar vi denna ekologiska dryck baserad på solmogna havtornsbär. Fullsmockad med C-vitamin för att stötta ditt immunsystem. De små gyllene bären på havtornsbusken är nästan som små solar. De innehåller till och med mer C-vitamin än citroner.

 

Madara Brightening Aha Peel Mask >
Peeling mask som ger omedelbar lyster. Fruktsyror och C-vitamin från kvitten blandat med återfuktande mjölksyra och lugnande fläderblom ger en effektiv exfoliering.

 

Mossa Youth Defence Soothing Vitamin Toner >
Det här ansiktsvattnet passar dig med känslig och torr hy. Tack vare närande hjortronextrakt med C-vitamin har Mossa Soothing Vitamin Toner effektiva näringsgivande och återfuktande egenskaper.

 

 

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>