Nu är vi nyfikna på Mossas nya produktserie Glow Cocktail som ska ge huden en riktig fuktboost och minska pigmentföräningar och skador från UV-strålning. De är fullproppade med aktiva ingredienser som ger riktigt effektiva produkter – till riktigt schyssta priser!

Den nya Glow Cocktail-serien består i dagsläget av två produkter:

 
Mossa Glow Cocktail Serum
Mossa Glow Cocktail Serum är ett ansiktsserum som minskar pigmentfläckar, gör huden klar och jämnar ut hudtonen. Det passar alla hudtyper, och rekommenderas särskilt för matt, ojämn hud och för behandling av pigmentförändringar.
Serumet innehåller extrakt från nordiska kvitten och hjortron som förbättrar hudens struktur och minskar pigmentförändringar som är orsakade av solen, åldrande och luftföroreningar. Det innehåller också extrakt från nordiska brunalger som förhindrar pigmentförändringar som är orsakade av UV-strålning och ljusar upp mörka fläckar på huden.
Finns att köpa här för 143 kronor >>>
 

 

Mossa Glow Cocktail Mask

 

Mossa Glow Cocktail Mask är en återfuktande ansiktsmask som jämnar ut hudtonen och ger huden en vacker lyster. Passar alla hudtyper, men rekommenderas särskilt för matt och ojämn hud samt för behandling av pigmentförändringar.

Ansiktsmasken innehåller hyaluronsyra som garanterar en långvarig återfuktning i huden och gör huden klar och hudtonen jämn samt minskar på tecken av åldrande.

Finns att köpa här för 176 kronor >>>

 

 

 

 
Mer läsning för dig: 
Kundernas topp 5 hudvårdsfavoriter från Mossa >>>
Energiboosta huden med Mossas multimask >>>
Recenserat: Mossas Micellärvatten >>>