Passa på att lägga din beställning hos oss i helgen så bjuder vi på frakten – det kan vara värt att fylla på i neccessär och badrumsskåp inför säsongen!

Har du funderat på att investera i lite säsongsanpassade tillskott till din beauty-garderob eller kanske har du bara fått slut på de vanliga förbrukningsvarorna som duschartiklar, ett skyddande serum eller behöver du en ny hårfärg till hösten? Här kommer några tips och guider beroende på vad du kan tänkas vara sugen på att shoppa inför hösten:

1. Torra läppar? Kolla in den här guiden med tips på produkter som fixar torra spruckna läppar:

Så botar du torra och spruckna läppar på naturlig väg – i tre steg >>>


2. Är händerna torra och nariga?
Då kan du behöva en riktig skön och vårdande handkräm, händerna behöver extra skydd i kylan både i förebyggande syfte eller för att lindra redan trötta handryggar och spruckna nagelband, kolla in dessa:

Test: Weleda möter Neals Yards ekologiska handkräm >>>

 

3. Trött på dina torra strån och vill ge nytt liv till ditt svall? Testa naturlig hårfärg! Det är vårdande och ger en helt ny glans och ett djup i din färg, vare sig du vill byta färg helt och hålle eller bara förstärka din egen litegrann, läs om våra grymma färger på dessa länkar:

Ekologisk hårfärg från Radico >>>
Nyhet i shopen: ekologiska hårfärger från Cultivator’s >>>

 

4. Lägg till en riktigt bra olja i din dagliga hudvårdsrutin! Det finns oljor som är bra för alla hudtyper och extra viktigt är det när kylan och den torra luften smyger sig på, då behöver du kapsla in så mycket fukt du kan!

7 fuktbevarande oljor för under 200kr att testa i höst >>>

 

5. Kalas-säsongen tar fart! Hösten och vintern kommer med många festliga aktiviteter så som julfester, nyårskalas och ett och annat glöggmingel! Passa på att investera i några riktifgt snygga ögonskuggor och en bra mascara så kommer du garanterat att känna dig finast på festen:

Premiär: Swift Shadows från Rms Beauty! >>>
7 naturliga mascaror du måste testa >>>

 

6. En av säsongens hetaste beauty-trend är att lägga fokus på läpparna! Våga testa en mörk och bärig ton, det klassiska röda eller nude-tonerna som funkar lika väl på sommaren som hösten. Ett hett tips är att grunda med läppenna! Det får stiftet att hålla bättre och ger en mer markant look för läppkonturen, just nu får du en läppenna gratis när du beställer läppstift från Benecos!! Kolla också in de nya nyanserna i shoppen här:

4 nya nyanser – köp Benecos läppstift och få en läppenna >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>