Passa på att lägga din beställning hos oss i veckan så bjuder vi på frakten! Det kan vara värt att fylla på badrumsskåpet inför höstsäsongen – här är några tips från oss! 

Har du funderat på att investera i lite säsongsanpassade tillskott till din beauty-garderob eller kanske har du bara fått slut på de vanliga förbrukningsvarorna som duschartiklar och tvålar – eller behöver du en ny hårfärg till hösten? Här kommer några tips och guider beroende på vad du kan tänkas vara sugen på att shoppa inför hösten:

1. Torra läppar? Kolla in den här guiden med tips på produkter som fixar torra spruckna läppar:

Så botar du torra och spruckna läppar på naturlig väg – i tre steg >>>


2. Är händerna torra och nariga? Då kan du behöva en riktig skön och vårdande handkräm, händerna behöver extra skydd i kylan både i förebyggande syfte eller för att lindra redan trötta handryggar och spruckna nagelband, kolla in dessa:
Bäst i test: Hannahs bästa handkrämer >>>

 

3. Trött på dina torra strån och vill ge nytt liv till ditt svall? Testa naturlig hårfärg! Det är vårdande och ger en helt ny glans och ett djup i din färg, vare sig du vill byta färg helt och hållet eller bara förstärka din egen litegrann, läs om våra grymma färger här:
Hur färgar man håret med växtfärg? Stor guide >>>

 

4. Lägg till en riktigt bra olja i din dagliga hudvårdsrutin! Det finns oljor som är bra för alla hudtyper och extra viktigt är det när kylan och den torra luften smyger sig på, då behöver du kapsla in så mycket fukt du kan!
5  fuktbevarande oljor för under 250 kr att testa i höst >>>

 

5. Kalas-säsongen tar fart! Hösten och vintern kommer med många festliga aktiviteter. Passa på att investera i några riktigt snygga ögonskuggor och en bra mascara så kommer du garanterat att känna dig finast på festen:
8 naturliga mascaror du måste testa >>>

 

6. En av säsongens hetaste beauty-trend är att lägga fokus på läpparna! Våga testa en mörk och bärig ton, det klassiska röda eller nude-tonerna som funkar lika väl på sommaren som hösten. Ett hett tips är att grunda med läppenna! Det får läppstiftet att hålla bättre och ger en mer markant look för läppkonturen.
Läppenna – så gör man + tips på snygga ekologiska varianter >>>

 

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>