Nu kan vi presentera ännu en härlig nyhet i shoppen – de härliga franska engångsmaskerna från Atelier des Délices!

Du hittar nu fyra nya engångs masker i shoppen som verkar vårdande och djupgående. Perfekt för säsongen nu när huden kan behöva lite hjälp på traven för att kännas smidig och få lyster. Vem tackar nej till en mask som fransyskorna själva hyllar? Nej tänkte väl det… Alla maskerna är dermatologiskt testade.

De nya maskerna kan du läsa om här:

Atelier des Délices – Moisturizing fiber mask
Den här masken verkar kraftfullt återfuktande effekt. Det är en sheetmask som ger silkeslent resultat direkt efter du använt den. Din hud kommer att kännas den mjukare, fräschare och få mer lyster.
Atelier des Délices – Age-defying fiber mask

En sheetmask med anti-age-effekt. Masken jämnar ut rynkor och lämnar huden len och slät. Du kommer uppleva din hy som både smidigare och fastare efter behandling.

Atelier des Délices – Anti-puffiness eye care patches

En ögonmask som verkar uppiggande och har omedelbar effekt. Masken lindrar din mörka ringar och dämpar svullnader eller påsarna under ögonen. Resultatet gör att du upplevs fräschare och piggare look. Masken består av två ögonlappar som du placerar under ögonen i 15 minuter, ögonlapparna är indränkta i den verksamma lösningen.

Atelier des Délices – Age-defying eye care patches
En utjämnande och återfuktande ögonmask som fungerar likt masken vi beskrev ovan. Dessa ögonlappar slätar ut fina linjer och gör huden kring ögonen fastare och jämnare. Du kommer att känna dig fräschare och se yngre ut.

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>