Växa-serien är en nyhet i Bruns fantastiska hårvårdsserie. Möt grundarna och frisörerna Cecilia & Johanna på Green Beauty Day den 2 oktober – där kommer duon att berätta exakt vad den gör och vad du kan göra för att ditt hår ska bli tjockare och växa fortare!

Någon gång i livet kan håret kännas livlöst, att det inte växer som det ska eller att mycket hår lossnar – känns det igen? Vad som orsakar kan vara olika; det kan bero på stress, hormoner eller genetik. Men visste du att circa 10-15% av hårsäckarna är i vilofasen och kan av olika anledningar ha stannat där. Det betyder att hårsäckarna nödvändigtvis inte är döda och där med går att stimulera. Växaserien från Bruns bidrar till att förkorta vilofasen och förlänga växtfasen genom de bioaktiva ämnena som är utvunna ur mungbönor och rödklövergroddar.

Johanna Lindskoug och Cecilia Nilsson är frisörerna som efter decennier i salongen sett baksidan av ohållbar hårvård. Med ett brinnande engagemang, egen tillverkning med naturliga ingredienser och egna framtagna recept skapar Bruns en ny ordning inom hårvård! Nu berättar de med humor och hjärta deras historia och ger massa goa proffstips!

Kl. 12.45
Nobelterrassen
Green Beauty Day

Här kan du läsa mer om vår skönhetsmässa och köpa din biljett.