Fixa en enkel klassisk look likt Hollywood-klassikerna i ett nafs – dessa flirtiga silkesfransar tar din makeup till nästa nivå! Dessa fransar från Battington som nu finns i shoppen är inspirerade av häftiga starka kvinnor som vi gärna inspireras av i vår make up. Scrolla ner för att ta reda på vilken av modellerna som skulle passa dig bäst!

 

Audrey Hepburn

audrey hepburn

Få till den fylliga fransraden alá vår älskade Audrey, ackompanjeras snyggt med en maffig eyeliner. Du är redo för fest på ett kick!
Köp dem här >>>

 

Jean Harlow

jean harlow

Fixa looken som den berömda skådespelerskan Jean Harlow, dessa fransar ger dig en klassisk look som inte tar över men som ger det där lilla extra!
Köp dem här >>>

 

Jackie Kennedy

jackie kennedy

Kör en elegant look som stilikonen Jackie Kennedy. Du kommer känna dig proper och vacker som en presidentfru med dina långa separerade fransar.
Köp dem här >>>

 

Marilyn Monroe

marilyn monroe

Få till en flörtig sängkammarblick likt Marilyn, dessa fungerar såväl till vardag som på fest, extra snygga tillsammans med rödaläppar och såklart ett lockigt svall.
Köp dem här >>>

 

Brigitte Bardot

brigitte bardot

Volym när den är som bäst, långa separerade fransar likt Brigitte Bardot. Snåla inte med eyelinern, du får snabbt till en riktigt festlig svärta och intensiv blick.
Köp dem här >>>

Amelia Earhart

amelia earhart

För ett naturligt resultat men som ändå boostar dina egna fransar till näst nivå, addera det lilla extra likt häftiga Amelia Earhart, den amerikanska kvinnliga piloten som gick i bräschen för att kvinnor skulle ges samma möjligheter som män att utbilda sig inom flyget. Cool, kaxig och en sann naturlig skönhet hela vägen från insidan ut i fingerspetsarna.

Köp dem här >>>

Bildkälla: IMDB

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>