I vår vill vi se markerade bryn med en ”naturlig” look. Därför är vi lite extra glada att kunna presentera de nya duo-produkterna ”Eyebrow Duo” från Lily Lolo.

 

Det är superenkelt att fixa form och få styrsel med den nya duo produkten. Du fyller helt enkelt i dina bryn med en tunn och styv makeup-borste som ger tunna linjer med precision, antingen Lily Lolos egen brynborste *klick*  eller en sån här från Maria Åkerberg *klick* eller en ”angled” från Kjaer Weis *klick*.

Du fyller i brynen där du ser ”hål” eller ojämnheter, dra korta tunna drag i de övriga hårstrånas riktning för ett så naturligt resultat som möjligt!

Sen kan du fixera brynen med hjälp av vaxet i duon, med samma eller en liknande borste så bortstar du i vaxet och får stadga i brynen!

Kika på denn tutorial för fler tips och knep med denna grymma produkt!

 

Du missar väl inte att vi har utökat sortimentet av Lily Lolo med ytterligare ca 30 produkter, allt från kompletteringar med fler nyanser av deras populära mineral foundation (perfekt nu till våren/sommaren då de har inbyggt spf!), fler rouge, lipgloss, helt nya läppennor – och inte minst samtliga makeup-borstar!

Dessutom har vi sänkt priset på de flesta produkterna – så fynda här!

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>