Än så länge har vi inte hunnit få så mycket sol på nosen – men det fixar vi enkelt med en schysst bronzer eller ett solpuder. När den starka vårsolen är framme satsar vi hellre på tankesättet ”Fake it til you make it” och skyndar långsamt med hjälp av solskydd och lite låtsasbränna. Kolla in guiden nedan för att ta reda på vilken typ av produkt som passar dig bäst!

lily lolo solpuder bronzer matt lyster

Löst mineralpuder: Lily Lolo >>>

Blir du lätt blank? Då är mineralpuder perfekt för dig. Passar även hy som lätt får tilltäppta porer eller finnar. Den här bronzern är lätta att använda för att ”bygga upp” resultatet du önskar, Pudra ett tunt lager över hela ansikter eller fokusera på kindben, panna och tinningar. Även fin att använda som ögonskugga ihop med en fin highlighter.

 

RMS Beauty bronzer solpuder lyxig naturlig

Krämig kokosbaserad bronzer: RMS Beauty >>>

Höjden av lyx. Älskar du krämiga dryga produkter med innehåll som är ”crème de la crème”? Satsa isåfall på denna Buriti-bronzer från RMS. Består bland annat av härligt vårdande kokosolja och vitaminrik buritiolja från Brasilien/Amazonas. Älskar du lyster? Då har du funnit din vän. Ger naturlig glow som inte känns ”påsminkad”, går att bygga på för ett mer markant resultat.

 

lily lolo sculpting shading contouring highlight solpuder bronzer

Bygg snygga kontraster genom shading: Sculpting Powder Lily Lolo >>>

Perfekt för dig som vill highlighta och skygga fram din bränna. Lägg lite av highlightern på näsa, kindben och under ögonbrynet så kommer du genast se piggare ut, addera den mörkare skuggan gradvis där skugga vanligen slår mot ditt ansikte. Som ett bronzigt ansiktslyft i light-form.

 

solpuder bronzer matt naturlig maria akerberg

Kompaktpuder: Maria Åkerberg Bronzer >>>

Denna bronzer kan du pudra över hela ansiktet eller använda som rouge. Den håller bra på huden och innehåller inga stora glitterpartiklar somm vissa bronzers gör. Enkel att lägga på med precision under kindbenet eller att pudra på med en kabukiborste för ett solkysst resultat! Ger en riktigt snygg och fräsch glow!

 

bronzer solpuder dr hauschka glow lyster

Skir bronzing och glow: Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint >>>

Det här är inte ett solpuder som du ser men det är en kanonprodukt för dig som söker ett helhetsintryck. Perfekt att blanda med din dagkräm, eller att accentuera din creme-baserade makeup med! Funkar också finfint att lägga på nyckelben, axlar, smalben eller där du själv önskar solkysst lyster.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>

Bildkälla: Fotolia & Jonas Bresnan for Marie Claire UK