Med sommaren kommer den härliga utesäsongen och alla härliga tillställningar med det. Vare sig det handlar om grannens grillparty, brorsans bröllop eller midsommar-galej så vill du känna dig snygg utan att riskera rinnande smink i värmen eller tilltäppta porer efter en heldags minglande i solen.

Därför har vi satt ihop en enkel mini-guide till dig som behöver inspiration och tips till hur du kan variera din festliga look. Oftast behöver du inte särskilt många produkter på sommaren när solen gett dig härlig lyster. Däremot krävs det att du väljer produkter med omsorg. Sminket från Dr Hauschka är därför perfekt för just tillfällen som dessa, eftersom produkterna är naturliga och vårdande behöver du inte vara orolig att din hy ska bli ”kakig”, ojämn eller att sminket ska rinna av dig. Så scrolla ner för att spana in de 5 looks som kommer agera inspiration för oss i sommar!

 

natural-beauty-dsr-hauschka

”Natural Beauty”

En enkel och galet fin look är att hålla dig så naturlig som möjligt men att ändå förstärka just dina vackra drag! Se till att få ögonbrynen på plats med transparent gel (funkar även på fransarna), Använd ett puder som jämnar ut din hudton men som ändå låter din naturliga lyster och solkyssta hy lysa igenom. Ett pudrigt rouge får dig att se sådär ljuvligt rosenkindad ut. Som en sommarbris på varje fest!

1. Dr. Hauschka Brow and Lash Gel 00 Translucent, Köp den här >>

2. Dr. Hauschka Compact Powder 01 Macadamia

3. Dr. Hauschka Blush Duo 01 Golden Apricot, Köp den här >>

 

rosa toner dr hauscka

Cotton Candy

Våga färg! Att köra härligt bubbelgumsrosa all in, eller att våga en djärv himmmelsblå ögonskugga är liksom helt rätt i sommar. Se till att välja ljusa pastell färger och fega inte ur! Det här ger en så häftig effekt till en enfärgad outfit och solbrun hy!

1. Dr. Hauschka Eye Definer 00 Nude,
Köp här >>

2. Dr. Hauschka Foundation Almond 02,
Köp hör >>

3. Dr. Hauschka Blush Duo 02 Dewy Peach, Här kan du köpa denna >>

 

roda lappar dr hauschka

”Corall / Caramell”

En superfin kombo så här i sommartid är att kombinera ett korall-tonat läppstift med gyllene karamell/cola! Testa dig fram till ett rött läppstift som passar just dina färger och gå loss med karamelltoner längs globlinjen. Den här looken får pricken över i med hjälp av en riktigt härlig volymgivande mascara. Du kommer känna dig snyggast på kalaset!

1. Dr. Hauschka Volume Mascara 01 Black, Du kan köpa den här >

2. Dr. Hauschka Eyeshadow Trio 04 Sunstone, köp den här >

3. Dr. Hauschka Lipstick 11 Amaryllis, köp här >

 

bronze glow look dr hauschka

”Bronze up”

En av de kanske allra mest klassiska looksen så här i sommartid är att bronza loss ordentligt! Glow och bronze är ju liksom som gjort för att du ska se ännu lite härligare ut. Med en nude-tonad läpp, bronzade kindben (och bronzer lite överallt där solen slår i ditt ansikte, tänk näsrygg, panna och tinning) och mörka ögon blir du festens mittpunkt. Kör en brun sotning och markerade bryn.

1. Dr. Hauschka Lipgloss 05 Cornelian, Köp här >

2. Dr. Hauschka Bronzing Powder 01 Bronze 10 g, Här kan du köpa denna >

3. Dr. Hauschka Eye and Brow Palette 01 Stone, köp här >>

 

enkel men festlig

Vare sig om det handlar om klassisk och stilsäker korall eller ett chockrosa läppstift så gör det sig otroligt fint ihop med långa separerade fransar och en felfri hy som du fixar plättlätt med lite concealer där det behövs.

”Lips in Focus”

1. Dr. Hauschka Lipgloss 04 Goji, köp här >>

2. Dr. Hauschka Defining Mascara 01 Black, Köp denna >>

3. Dr. Hauschka Concealer 02 Chestnut, Köp här >>
Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>