I dag skålar vi med ett stort glas grapefruktjuice – grapefruktens dag är här, och vi firar med 15% rabatt på utvalda produkter och tar upp några av fördelarna med denna beska raring!

 

Vem känner sig lite sugen på: Arganolja som boostats med grapefrukt från Loelle (klick) eller kanske lyxiga hudvårdsprodukter från John Masters Organics som doftar otroligt fräscht och som gör huden mjuk och len (klick)? Då är det din dag idag!

 

Om du inte redan känner till fördelarna med grapefrukt så har vi samlat en lista med sex av anledningarna till varför vi gillar grapefrukt så mycket:

 

1. Grapefrukt är rik på vitamin A, karoten och lykopen. Frukten innehåller också massa C-vitamin men också något mer ovanliga B-vitaminer så som folat och riboflavin (även kallad vitamin B2 eller Vitamin G).
2. C-vitamin och antioxidanterna i frukten stimulerar produktionen av kollagen i huden, vilket ger mjukhet och elasticitet till din hy.
3. För oss tjejer är det lite extra viktigt att få i sig järn! Vilken tur då att grapefrukt är en källa till just det, även benstommen får sig en dos av kalcium av just denna citrusfrukt.
4. Kalium, som finns i grapefrukt, är bra för att jämna ut åldersfläckar eller pigmentförändringar det ger också lite skydd mot UV-strålar.
5. Grapefrukt verkar anti-inflammatoriskt, vilket är perfekt om du lider av oren hy eller lätt får finnar.

 

6.Den skyddar hyn mot yttre påverkan och aminosyrorna i frukten påskyndar cellförnyelsen i hyn, typ som en naturlig AHA-behandling!

 

Shoppa produkter med grapefrukt här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>


Källa: www.stylecraze.com