Nu har vi utökat sortimentet i shoppen med några efterlängtade nyheter från Maria Åkerberg + att vi tagit in några Maria Åkerberg-klassiker som vi saknat. Dessutom – en grymt snygg läppglans-guide! Kolla in alla nyheter här och nu!  

 

1. Efterlängtade nyheter för ansiktet

 

Maria-akerberg-ansikte2

I månadsskiftet släppte Maria Åkerberg två spännande nyheter för ansiktet:

    • Nya Foundation Beige har en neutral underton som gör att färgen passar för de flesta hudtyper. Förutom att den skyddar och är mjukgörande har den ett naturligt solskyddsfilter. Smart nu när vårsolen börjat skina!
    • Face Cream Sensitive är en helt ny ansiktskräm som är speciellt framtagen för allergiker och personer som har väldigt känslig hud. Vårdande, stärkande och mjukgörande mot irriterad hud.

2. Allt för sommarsnygga fötter! 

Maria-akerberg-fot

Nu är det hög tid att fixa iordning fötterna inför sommarens barfotaäventyr och sandaler! Vi har tagit in ett helt kit med välgörande och väldoftande fotvårdsprodukter från Maria Åkerberg:

  • Calming Gel som lindrar och svalkar varma fötter och vader
  • Specials for Feet – fotvårdsolja för torra fötter, som också motverkar fotsvamp
  • Tappa upp ett välgörande fotbad med Foot Bath
  • Torra och luktfria fötter med Foot Deo Spray
  • Foot Cream med uppfriskande eukalyptus och menthol
  • Foot Balm – ljuvlig & välgörande nattkräm för dina fötter

 

3. Nyansguide för Lip Gloss

Lappar-maria

Yes! Äntligen blir det enklare att välja rätt nyans på läppglans från Maria Åkerberg. Snygga och tydliga nyansbilder på Maria Åkerbergs Lip Gloss finns här >>>

 

4. Naturliga solskydd för utelivet 

Maria-akerberg-sun

Botanisera bland Maria Åkerbergs solskyddsprodukter innan du går ut i solen – och när du kommer in igen!
De här solprodukterna är nya i vårt sortiment för våren: Lip Care Outdoor, Tan In A Bottle, After Sun Lotion, Protecting Lotion Outdoor, Protecting Oil Outdoor, Sun Protecting Oil SPF 15 och Sun Protecting Lotion SPF 20.

 

5. Salt och fräscht

Maria-salt-deo

Till sist, för er som gillar Maria Åkerbergs Saltdeo så finns den nu äntligen i sortimentet. Och vi passade även på att ta in Deo Spray Citrus, Deo Spray Salt samt Deo Spray Essential.