RMS Beauty lanserade för ett tag sen pressade rouge. Jag har testat alla tre nyanserna; Crushed Rose, Lost Angel och Moon Cry. Det är ingen hemlighet att jag är förtjust i sminket från RMS Beauty, det är sällan deras produkter gör mig besviken! Jag var såklart nyfiken på att testa deras pressade smink, eftersom de främst gör krämmakeup. Och jag blev inte besviken – RMS levererar som vanligt!

Alla RMS puderprodukter är både vårdande och återfuktande, alla pulver har pressats utan någon värmexponering för att minimera påverkan på ingredienserna. Resultatet är ett lätt pulver som samtidigt håller huden återfuktad.

Rougen har en silkeslen, finmalen formula som smälter in fint i övriga basen utan att se varken kakig eller ojämn ut på huden. De är pigmenterade, så endast lite behövs för en naturlig look och du kan såklart applicera mer om du vill ha en mer dramatisk känsla. Hållbarheten är också riktigt bra och de är enkla att jobba med. Jag gillar alla tre nyanserna och använder dem året runt, även Moon Cry som jag trodde skulle vara svår har visat sig vara riktigt fin! Här försöker jag mig på nyansbeskrivningar:

Lost Angel – korallrosa ton med varmt skimmer. Den här nyansen passar de flesta.

Crushed Rose – en stark, rosa nyans som är fin året om men ger det där lilla extra om du har en djupare hudton eller är solkysst.

Moon Cry – plommonton med varmt skimmer, perfekt för dig som inte gillar rosa eller persikotoner utan vill ha en mer neutral ton. Min favorit!

Summa summarum: om du är ute efter pressade rouge som håller hög kvalitet utan pudrig, kakig känsla så ska du absolut testa dessa! Betyg: 5/5

Från vänster; Lost Angel, Crushed Rose och Moon Cry