Värmeskydd är något jag aldrig är utan, jag ger gärna mitt hår det där lilla extra skyddet mot plattången och fönen för att hålla min hårkvalité i så bra skick som möjligt. Här kommer en recension på en favorit jag använt i många år:

Yarok Feed Your Ends, 236 ml, 355 kr. En leave-in produkt som fungerar som balsam och värmeskydd i ett. Vattenbaserat med olika vårdande oljor från oliv, jojoba, rosmarin och nattljus som ska vårda hår och hårbotten och inte tynga ner håret. Eftersom jag använt den här sprayen i flera år förstår ni kanske att den här är en stor favorit hos mig – jag älskar den! Jag använder den både i torrt och blött hår och sprayen funkar liksom alltid – håret blir återfuktat, lätt att reda ut, doftar gott och fräscht, lent och mjukt. Hur mycket man än sprayar i så blir håret inte tungt eller stripigt. Helt fantastisk effekt! Enda anledningen till att produkten inte får full pott är spraymunstycket som ger en smal stråle, vilket gör produkten lite svår att sprida jämnt över håret. Jag har önskat mer av en bred mist för fulla poäng, men att jag ändå väljer att köpa den här om och om igen säger ju något. Betyg: 4,5/5