En dyrgrip från Tata Harper sätts på prov och innehåller inte mindre än 17 olika extrakt som ska mjukgöra huden på djupet, bromsa åldrandet på sikt och göra huden sammetslen. Upp till bevis:

Tata Harper Beautifying Face Oil, 30 ml, 809 kr. En otroligt fin ansiktsolja som går in i huden snabbt och doftar ljuvligt av Tata Harpers blommiga signaturdoft. Fin glasflaska med pipett som enkelt fångar upp oljan. Jag älskar ansiktsoljor och kan inte tänka mig gå en dag utan, men de får inte vara för ”tunga” på min hud. Denna olja är lätt, jag tar några droppar och smörjer in ansikte och dekolletage morgon och kväll. Huden känns genast smidig och får härlig lyster. Ansiktsoljan ger också huden en sammetslen känsla, jag gissar att det är squalenet som ger den härliga, mjuka känslan. Oljeblandningen innehåller även andra gottigheter som jojoba, oliv, argan, kamelia, gurkört, alfalfa, älggräs, ringblomma och andra härliga växter. Detta är en antioxidantrik olja som på sikt även ska hjälpa till att bromsa åldrandet. Jag ger den full pott i betyg, trots att jag inte har problem med linjer så kände jag av den mjukgörande effekten och älskar hur huden ser ut och känns efter, även under makeup. Betyg: 5/5