Ja, ibland händer det att även jag går utanför min comfort zone (lite hehe) och använder fler än en nyans av ögonskugga! Oftast brukar jag hålla mig till en enkel, lätt bas till vardags men ibland är det roligt att variera med en mer täckande bas och festa till det med mörkare ögonskuggor.

Här kommer några produkter jag gillat extra mycket på senaste tiden:

• Soft Velvet Primer från Korento. Den är fantastisk, gör min hud silkeslen OCH glowig. Ja tack!
• Serum Foundation från Gressa kommer alltid vara en favorit hos mig! Speciellt när jag vill ha medium till full täckning (utan att de blir kaxigt). En liknande budgetvariant jag kan tipsa om är Drop Foundation från PuroBio.
• Ögonskuggor från Kjaer Weis tillverkas av inpressat puder vilket gör att de blir riktigt fina på ögonlocken. Dessutom hade de flera fina vardagsskuggor. Älskar!
• Earth Cream Bronzer från The Beauty Archive som jag använder som en krämcontour eftersom nyansen är kall, utan skimmer och enkel att applicera jämnt! En favorit jag gärna återkommer till.
• Cream Blush & Highlighter “8th Muse” från Kosås som till och med ser fantastisk ut ovanpå puderprodukter (som inte rekommenderas, men hallå vem blandar inte puder och krämprodukter i alla fall?) och ger en naturlig, fräsch look på huden.

Har du testat ny makeup på senaste tiden du gillat? Dela gärna med dig i kommentarerna! ♥