En multitasker av rang som kan användas till många olika områden och som jag använt i flera år. Jag testar en ny doft för mig, ros:

Dr Bronner’s Pure Castile Soap, 240 ml, ca 129 kr. En multifunktionell “18-i-1”-tvål med naturliga ingredienser och eteriska oljor som ger fin doft. Ros beskrivs som en elegant, romantisk doft och som alla Dr. Bronner’s tvålar ska denna rengöra effektivt samt göra huden len och fräsch.

Jag kan säga direkt att denna tvål verkligen kan användas till mycket! Främst som duschtvål hemma hos oss, men den kan absolut även funka som handtvål och rakkräm. Jag har även hört andra som använder den som ansiktsrengöring, städmedel och diskmedel. En klassiker vi använt i många år, löddrar lagomt lite (om du är van med konventionella tvålar som löddrar mycket kommer du märka att den här inte gör det på samma sätt) och lämnar huden ren och återfuktad. Jag är inte ett överdrivet fan av just rosdofter men den här har en fin rosdoft som inte blir för pudrig eller damig. Jag och min man gillar även dofterna lavendel, pepparmynta, apelsin och nu även ros. Plus för att tvålen även är dryg! Betyg: 5/5