Kombinerat schampo och balsam som ska förebygga irriterad hårbotten medan zink och salvia vårdar naturligt och ger balans. Veteproteinsbalsam som ingår i schampot ska göra håret glansigt och hanterbart. Schampot ska vara extra bra för dig med torrt hår, fet hårbotten och som också ska förebygga mjäll.

 

John Masters Organics Zinc & Sage Schampo, 236 ml, 279 kr. Ett schampo och balsam i ett, som rengör mitt hårbotten varsamt, det känns bra, gör håret rent och doftar godisremmar. Jag har otrolig känslig hårbotten som är lättirriterad och ett fint hår som snabbt blir oljigt – ingen drömkombo. Hur funkar schampo-delen då av denna produkt? Jo, den gör mitt hår rent och irriterar inte hårbotten mer än vanligt. Det vill säga så är mitt hårbotten helt okej och i perioder så blir det otroligt torrt. Så helt okej. Hur funkade balsam-delen då? Jag kunde känna att mitt hår blev mjukare och lättare att reda ut, men då jag har mellanlångt hår så behövde jag komplettera med separat balsam ändå.

För mig funkade denna produkt helt okej – men jag tror den passar ännu bättre för dig som har kort hår och inte behöver balsam, men ändå vill vårda håret extra!

John Masters Organics Zinc & Sage Schampo with conditioner