En tunn och skonsam rengöringsolja som ska effektivt lösa upp mascara och ögonskugga samtidigt som den ska vårda och rengöra den tunna huden kring ögonen. Denna rengöring ska även lösa upp alla fettbaserade mascaror, också vattenfasta.

Organics by Sara Eye Makeup Remover, 100 ml, 259 kr. Denna är min favorit när de kommer till ögonmakeupremovers och jag har köpt den i flera års tid! Jag föredrar att ta bort mascaran separat innan jag går på med övrig ansiktsrengöring på kvällen. Jag blöter en återanvändbar bomullsrondell med varmt vatten, kramar ur och applicerar några pumpar av denna olja. Sen stryker jag försiktigt bort mascara och annat ögonsmink med rondellen och vips så försvinner allt! Det är något med blandningen av oljor i denna rengöring som gör att ögonsmink lossnar bättre än med andra jag provat. Jag har själv ingen vattenfast mascara hemma att testa med, så det kan jag inte uttala mig om. Eye Makeup Remover kan även användas som en tunn ansiktsolja för irriterad och aknebenägen hud, en snabbt absorberande kroppsolja, nagelbandsolja och som ett serum runt ögonen och funkar därför bra på t.ex. resor när man behöver en multifunktionell olja med sig. Love it!

Betyg: 5/5

organics by sara eye makeup remover