Ekologisk dagsmakeup. Till vardags vill jag att min sminkrutin ska gå undan, jag vill ha en polerad sminking som framhäver mina drag men som inte tar över – hänger ni med på vad jag menar? Tricket är glow och multiprodukter! Måsten som jag använder nästan dagligen:

# Foundation, BB- eller CC-cream
Jag börjar alltid med en basprodukt av något slag, för mer täckande look använder jag foundation och för en mer skir, glowig look så blir det BB- eller CC-cream. Oftast behöver jag även komplettera med concealer om jag väljer det senare, cover those dark circles you know…

Favoritfoundation: Gressa Skin Serum Foundation, Kjaer Weis Foundation, PuroBio Drop Foundation, Zuii Organic Liquid Foundation

Favorit BB/CC-cream: Juice Beauty CC cream, Madara CC cream, 100 % Pure BB cream

# Bronzer
Ett måste för mig, alltid året om! Jag använder en bronzer dels för att få lite färg i ansiktet men även för att skulptera lite lätt vid kindben, under hakan och pannan. Jag använder även bronzer på ögonlocken som ögonskugga, det fungerar prima.

Favoritbronzer: Zuii Organic Bronzer Jupiter, Zuii Organic Bronzer Sun, Tata Harper Contour, Lily Lolo Waikiki Bronzer, The Beauty Archive Earth

# Ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga eller ögonbrynsgel
Genom att markera ögonbrynen får man genast definition till ansiktet och ett piggar intryck. Jag föredrar mjukare bryn men ändå med lite färg.

Favoritprodukter till brynen: Zuii Organic Eyebrow Definer, Benecos Eyebrow Gel

# Krämrouge
Kanske världens bästa multiprodukt? Dutta lite på kinder och läppar – voila och du får genast färg och ser mycket piggare ut.

Favorit-krämrouge: Tata Harper, The Beauty Archive, Zuii Organic

# Mascara
Jag avslutar nästan alltid med några lager mascara för att öppna upp ögonen och ge ett vaket intryck hehe. Ibland skippar jag dock mascaran, de beror på vad jag känner för.

Favorit-mascaror: Annemarie Börlind Precision & Care, Inika Long Lash Mascara

Om du vill se exakt steg för steg hur jag gör, så finns klipp på min instagram @emmisnicker under stories. Vilka produkter är dina vardagsfavoriter? ♥

ekologiskt smink