Jag tänker att det är dags att uppdatera er på både gamla favoriter och nya favoriter som jag har använt senaste tiden. Jag måste, bekänna egentligen haha, att jag är mer för glowiga, lätta baser istället för de fulltäckande, contour-facet som jag älskat i åratal och det är nytt och spännande att dyka in i världen av lätta baser nu för tiden (men förstå mig inte fel, jag älskar fortfarande en heltäckande look då och då). Nu kollar vi vidare på vad jag gillat senaste tiden!

  • The Beauty Archive har nyligen lanserat två fantastiska krämhighlighters och jag gillar verkligen “Embrace”, en mjuk lavendelrosa som är så naturlig och fin på huden. Gör att man omedelbart ser fräsch och pigg ut! Deras Precision Brush är också bra för att highlighta inre ögonvrån och för läpprodukter.
  • Zuii Organic’s fantastiska Eyebrow Definer har jag varit ett fan av i åratal och det är hands down den bästa ögonbrynsprodukten jag har testat (ja, bättre än Ecobrow). Den snedställda pennan är perfekt för att skapa små strån om du vill och till att fylla i hela brynen med. Snabbt, enkelt och fint resultat varje gång!
  • Ellis Brooklyn är ett märke jag upptäckte i New York och jag blev kär i denna parfym kallad “Sci-fi”. Det beskrivs som en sexig men ändå intelligent doft med vaniljbönor, citrus, blommiga noter och grönt te – åh vad jag gillar den här. Och även om jag inte är så förtjust i sci-fi är namnet sött ändå!
  • Zuii Organic har också en flytande foundation som jag upptäckte för år sedan. Jag övergav sedan den för alla de fulltäckande foundationen och men blev nyligen förälskad igen – jag tycker verkligen om den lätta, fuktgivande basen som den ger. Jag har provat olika applikationsmetoder och tycker att det bästa är att preppa huden med olja och applicera foundationen med fingrarna. Voila!

  • Alima Pure har en bra borste som jag nyligen upptäckte, “Soft Focus” borsten och om du som jag gillar sömlösa applikationer är den här din bästa vän. Jag älskar att applicera både puder och flytande produkter med denna borste och resultatet blir alltid underbart. Denna är ett måste i mitt borstkit!
  • Alima Pure har också en foundation som heter “Satin Matte Foundation” som är min nya favorit när det gäller mineralfoundations. Du kan bestämma hur mycket täckning du vill ha, lätt till heltäckande, och det finmalda pudret smälter in i huden och ger en subtil lyster. Det är den bästa mineralfoundationen jag har testat hittills!
  • Zuii Organic lanserade för en tid sedan deras “Lip and Cheek Creme” som snabbt blev en favorit i min sminknecessär. Det är en multiprodukt som du kan använda både på läppar och kinder och färgutbudet är naturligt och så fint. Av alla multiprodukter för läppar och kinder jag har provat har den här den bästa formulan och ger ett stain som varar!Har du några sminkfavoriter du vill dela med dig av i kommentarerna?