Zuii Organic Flora Liquid Foundation, 30 ml och 375 kr.

Flytande, halvtäckande eko-certifierad foundation gjord av oljor och växter som lugnar hyn. Förpackad i en praktisk och hygienisk pumpflaska som doserar alldeles lagom; en pump räcker till en applicering. Mycket återfuktande, vårdande foundation som enligt tillverkaren är halvtäckande – vilket jag håller med om. Om du är ute efter en helt heltäckande variant är denna inte för dig, men om du däremot vill ha en foundation som känns lätt på huden, ger bra täckning med concealer och ger en fin lyster, då är denna för dig. Jag gillar speciellt att foundationen ger ett fint “glow” istället för ett pudrigt intryck. Denna gillar jag skarpt, om den hade aningens mer täckning så skulle den få full pott! Betyg: 4,5/5

Liquid, semi-coverage eco-certified foundation made of oils and plants that calms your skin. Packaged in a convenient and hygienic dispenser that dispenses just the right amount; one pump is enough for one application. Very moisturizing, nourishing foundation that according to the manufacturer has a semi-coverage – which I agree with. If you are looking for a full-covering variant, this is not for you, but if you do want to have a foundation that feels light on the skin, gives good coverage with concealer and gives a nice sheen, then this is for you. I especially like that the foundation gives a nice “glow” instead of a powdery appearance. I like this foundation a lot, if it had more coverage it would get full marks! Rating: 4,5/5

zuii organic flytande foundation