Zuii Organic Eyebrow pencil in “Taupe”, 0,4 gr, 199 kr:

Detta är inte den typiska ögonbrynspennan utan den har en mer vaxliknande konsistens och kommer i en hylsa som kan skruvas upp och ner (ingen pennvässare behövs – yey!). Då själva pennan är mer rektangelformad ger den ett mjukt och snyggt resultat som varar hela dagen. Jag föredrar ögonbrynsskugga till festligare tillfällen men denna penna använder jag till vardags då den är snabb och enkel att applicera. Denna är garanterat den bästa ögonbrynspennan jag provat och kommer att skaffa mig en ny så fort denna är över. “Taupe” är en kall, mellanbrun nyans som jag tror passar de flesta, jag hade gärna sett att den var något mörkare då jag älskar mörka bryn. Jag ser gärna att fler nyanser tillverkas! Betyg: 5/5

This is not the typical eyebrow pencil, it has a more waxy texture and comes in a package that can be screwed up and down (no sharpener needed – yey!). When the pen is more rectangle shaped it gives a soft and neat result that last all day. I prefer eyebrow shadow for special occasions but this pen I use everyday as it’s quick and easy to apply. This is guaranteed to be the best eyebrow pencil I’ve tried and I will get a new one as soon as this is over. “Taupe” is a cold, brown color that I think suits most people, I personally would like to have a darker color since I love dark brows. I would like to see more shades manufactured! Rating: 5/5

zuii organic taupe eyebrow definer