Ekologiskt silverschampo och silverbalsam lanseras idag från svenska Bruns! Äntligen finns det ett ekologiskt, banbrytande silverschampo och silverbalsam med växtfärg som dämpar och neutraliserar gula toner och ger en naturlig, kall nyans till håret. En mycket härlig nyhet till er blondiner!

Blonda, blekta eller gråa hår får lätt gulaktiga beläggningar som dämpar hårets lyster och gör att det ser missfärgat ut. Genom att använda silverschampo återfår håret sin glans och fyllighet och skapar samtidigt vackra, kalla skiftningar.

Silverbalsam förstärker effekten av silverschampot i blonda, grå och blekta hår. Produkten innehåller bland annat avokadoolja och aloe vera som tillför extra fukt och glans. Balsamet fungerar utmärkt tillsammans med schampot och fungerar även att använda med balsammetoden.

Kampeche är den magiska ingrediensen i duon. Silverschampot och silverbalsamet från Bruns är baserade på växtfärgen Kampeche, ett träd med ursprung i Mellanamerika och Mexico. Trädets kärnved har under tusentals år använts som textilfärg och ger toner av blått och violett. Inom hårvård är det dessa färger som används för att dämpa och neutralisera gula toner och ge en kall nyans.

Kampeche stärker även slitna hår, återuppbygger hårstrået och gör det fylligt och formbart.  Silverschampo nr 24 och Silverbalsam nr 24 innehåller även ekologisk eterisk grapefruktolja som motverkar irriterad hårbotten, stimulerar hårbottens blodcirkulation av skapar ett välbefinnande genom sin doft.

bruns-nyheter-harmask-minisar

Bruns lanserar även andra nyheter – nu finns populära Hårmask nr 22 och Hårmask nr 23 i resestorlek om 50 ml. Dessa är underbara att ha med i semesterpackningen och gör susen för håret efter en dag i solen!

bruns-nyheter-02-brand_jasmine

Schampo nr 02 och Balsam nr 02 gör comeback och har fått en uppdaterad, fräsch doft av kryddig jasmin. Schampot och balsamet innehåller vårdande växtoljor som ger välbehövlig vård och fukt till torrt hår och/eller hårbotten. Detta schampo är en favorit hos många och speciellt dem med psoriasis och eksem i hårbotten. För dig som vill ha samma schampo och balsam men utan doft, så rekommenderar vi Schampo nr 07 och Balsam nr 03 som har liknande formula men är doftfria.

Mer läsning för dig:

Guide till Bruns hårvård: Hitta rätt produkter för ditt hår

Veckans fråga: Finns det ekologiska silverschampon & hur gör jag en hår-detox?