Naturligt Snyggs kundservice får förstärkning. Nu ansluter Klara Larsson-Jones, en av pionjärerna inom ekologisk hudvård på nätet i Sverige, till teamet.
– Det känns fantastiskt, jag ser fram emot att börja jobba med kundernas frågor, säger hon.

 

Klara Larsson-Jones har varit intresserad av hudvård så länge hon kan minnas. Direkt efter gymnasiet jobbade hon med uppstarten av den franska kedjan L’Occitane i Sverige. Men det var först efter några år, i samband med att hon utbildade sig till hudvårdsterapeut på Axelssons, intresset för ekologiska ingredienser väcktes.
– Jag började fundera på vad skönhetsprodukter egentligen innehåller. Och på hur vi människor och naturen reagerar på syntetiskt framtagna ingredienser. Det slutade med att jag valde att certifiera mig som ekologisk hudvårdsterapeut.

 

Vilken var den avgörande faktorn som fick dig att välja grön skönhet?
– Det är helt enkelt det enda hållbara alternativet för framtiden. Ibland framställs ekologiskt som något nytt. Men den naturliga hudvården är egentligen den traditionella hudvården. De produkter som kom på 50-talet med silikoner och annat är ny hudvård och vi vet mindre om hur den påverkar oss. Den naturliga hudvården har funnits i alla tider och i alla kulturer.
– Ekologisk skönhet är dessutom den lyxigaste varianten av skönhet. Där finns de finaste ingredienserna, som jobbar tillsammans med din hud.

 

Efter utbildningen startade hon skönhetssalongen Oikos i Stockholm. Det var också en av de första nätbutikerna i Sverige fokuserade på ekologisk skönhet. Läs om när Hannah fick en behandling av Klara med produkter från Moonsun.

 

Sedan något år tillbaka har Klara lämnat livet som företagare och ansluter nu till Naturligt Snygg.
– Det känns fantastiskt. Jag har haft kontakt med Hannah Sjöström ända sedan vi öppnade vår salong. Vi har utbytt tips och råd. Så det var väldigt roligt när hon frågade om jag ville komma över till Naturligt Snygg.

 

Vad kan du hjälpa kunderna med?
– Jag vill ge en personlig konsultation. Allt från produkttips, råd om nyanser till mer generell information om vad som skiljer vanlig hudvård från ekologisk hudvård. Jag har också jobbat mycket med problemlösning i min roll som ekologisk hudvårdsterapeut.
– Jag ser fram emot att börja jobba med kundernas frågor.

 

Du når Klara genom att skicka ett mejl till klara@naturligtsnygg.se