Vi är så glada att välkomna det efterfrågande märket Evolve Organic Beauty! Evolve Organic Beauty är det brittiska hudvårdsmärket från Herfordshire i England som grundades 2009 av Laura Rudoe. Med över 30 års erfarenhet av att skapa de mest effektiva naturliga produkterna har Laura skapat en innovativ, effektiv och fungerande hudvård som erbjuder fräscha och högkvalitativa produkter!

Alla produkter är ekologiska, veganska och inte testade på djur. Med ett miljötänk kommer alla produkter i återvunnet material och innehåller endast ingredienser som är lokalt funna, fair-trade och från hållbara källor. Evolve Organic Beauty är ett naturligt hudvårdsmärke med vegetabliska oljor, superfood och aktiva ingredienser såsom kokos peptider, hyaluronsyra och naturlig retinol från nypon.

Evolves mest populära produkter är Hyaluronic Serum 200, Radiant Glow Mask, Gentle Cleansing Melt och Daily Renew Facial Cream – låt oss kika närmre på dessa:

 

evolve hyaluronic serum 30 mlHyaluronic Serum 200
Ett återfuktande serum med 200 mg hylauronsyra. Hyaluronsyra kan bära upp till 1000 gånger sin egna vikt i vatten – vilket gör hyaluronsyra till en effektiv återfuktande ingrediens. På så sätt kan hyaluronsyra reducera fina linjer och rynkor och ger huden en jämnare hudton samt yngre look. Innehåller ekologiskt granatäppleextrakt mjuknar upp och skyddar huden. En riktig fuktbomb som passar alla hudtyper!

Köp Hyaluronic Serum 200, 30 ml för 419 kr här! >>>

 

 

 

evolve radiant glow mask 60 mlRadiant Glow Mask
En ansiktsmask som återupplivar och rensar huden med hjälp av råkakaopulver och kokosnötsgranulat. Har en exfolierande effekt och gör huden silkeslen! Har en varm doft av vanilj och passar alla hudtyper.

Köp Radiant Glow Mask, 60 ml för 270 kr här! >>>

 

 

 

 

 

evolve gentle cleansing melt 120 mlGentle Cleansing Melt
Exklusiv rengöringslotion med näringsrik ekologisk baobabolja som verkar lindrande och återfuktande. Sockerextrakt bildar en krämig lotion vid kontakt med vatten som sköljer bort smuts och gör din hud ren, lugn och återfuktad. Passar dig med normal till torr hud.

Köp Gentle Cleansing Melt, 120 ml för 299 kr här! >>>

 

 

 

 

evolve daily renew facial cream 60 mlDaily Renew Facial Cream
En fuktighetskräm med varm doft av hypoallergen vanilj och kokosnöt. Krämen återställer den naturliga balansen mellan normal och torr hud med hjälp av rena ekologiska oljor. Arganolja ger huden näring medan naturlig hyaluronsyra lugnar och återfuktar huden. Passar normal till torr hud.

Köp Daily Renew Facial Cream, 60 ml för 379 kr här! >>>

 

 

 

Utforska hela Evolve Organic Beautys sortiment här! >>>

Mer läsning för dig:

Hannah: ”Mina 19 bästa ekologiska ansiktsvatten”

Emmi recenserar: Evolve Gentle Cleansing Melt