Ny härlig hudvård från Med Eco Cosmetics – en serie med tre produkter som tagits fram för att vårda din tatuerade hud. Produkterna innehåller bland annat noni, granatäpple, pantenol och bisabolol, som är en aktiv ingrediens i kamomill. kombinationen av ingredienserna gör att din hy vårdas och att färgerna i din tatuering bevaras.

Ingrediensen ”Noni” kommer från Noniträdet som ursprungligen växte i Australien men som senare fördes vidare till Polynesien via sjöfart. Växtens riklighet på essentiella fettsyror gör att juicen och fruktens olja tas upp lätt av huden och verkar vårdande. Anledningen att Eco Cosmetics använt just noni i sina produkter är att det finns en lång tradition hos maorier att använda noni för att vårda och bevara sina tatueringar.

De tre produkterna i serien presenteras nedan:

Duschgel >>>
Med milda tensider och hudvårdande egenskaper från Noni och granatäpple. Rengör skonsamt, är mild för huden och skyddar färgerna i din tatuering.

 

Bodylotion SPF 10 >>>
För daglig vård av huden med Noni, granatäpple och pantenol som skyddar tatueringens färg. Solskyddsfaktor 10 fungerar som ett dagligt uv-skydd och minskar blekningen från solens strålar.

 

Sun lotion SPF 30 >>>
Sollotion med naturligt vårdande egenskaper från Noni och granatäpple. En ren produkt med fysikaliskt uv-filter från titandioxid och zinkoxid. Vattenfast, kan användas både på kropp och i ansikte. Är lätt att applicera och har en tilltalande doft. Idealisk för tatuerad hud.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>