Fars dag närmar sig, i år vill vi ge bort en present som pappa verkligen kommer att bli glad över och få användning för. Vi passade på att fråga Iván Valencia, som titulerar sig ECO Beauty Consultant, han hade massor av bra tips som vi nu vill dela med oss av till er. Så passa på att läsa detta om Fars dag-inspirationen tryter!

 

– Vad ska man tänka på när man köper en fars dagspresent?
– Man bör tänka på att välja något som kommer till användning. Ett tips om man känner sig lite osäker är att välja något som hela familjen kan få glädje av. Tips på det är en skön duschgel som t.ex Care Of Gerd Lemongrass eller body lotion, eko såklart 😉

 

– Vad bör jag köpa till en ung pappa?
– En universalcreme är en bra grej. Exempel på det är Weledas Skin Food eller All You Need Is Me, båda dessa går att ha på ansikte, kropp, händer. Lite varstans, till och med på barnet om det behövs. Ett annat förslag är Jojobaoljan från Loelle, den är superfin att raka sig med och även använda som ansiktsolja för att binda fukt. Att raka sig med jojobaolja är tacksamt för den lämnar inte någon irriterad hud alls. Som ansiktsolja går den in snabbt utan att kleta. Enbart en till tre droppar räcker för hela ansiktet. Den binder fukt i huden och kan trolla bort torrhetslinjer enkelt. De flesta männen använder något till håret för att fixa frisyren och då vill jag verkligen tipsa om Feed Your Do från Yarok som är ett naturligt hårvax som är riktigt bra.

 

Vad kan jag ge min pappa som är lite äldre?
– En äldre pappa kan skämmas bort på annat sätt som att t.ex överraska honom med en ansikts eller fotbehandling. Boka in tiden och ta med honom dit. Det är en otroligt lyxig och uppskattad upplevelse att få bli grundligt ompysslad av ett proffs. I produktväg kan man ge bort något enklare men smart som t.ex Rosenseriens Wash & Shave Gel, en två i en produkt som brukar uppskattas av män som vill hålla hudvårdsrutinen enkel.

 

Hur kan jag anpassa presenten så den känns personlig?
– Genom att tänka efter eller fråga om pappa har något specifikt problem med sin hud som exempelvis mjäll, eksem, sprickor på händer eller fötter, fet eller torr hud på ansiktet, så kan du enklare hitta lösningar åt honom som kan lindra. På så vis kommer han definitivt att gilla presenten som han får.

 

Finns det någon present du tror alla pappor skulle bli glada för?
– Jo, tandblekningen Warpaint är klockren! Vem vill inte ha ett snyggare smile och friskare munhåla genom att använda något som är så enkelt och fritt ifrån tveksamma ingredienser?

Psst! Vi har också några härliga Fars dag-kit som du kan köpa till ett förmånligt pris:

farsdagspaket_weleda-600x600

Paket: Duschkräm för män, 219 kr | KÖP HÄR >
farsdagspaket_jmo-600x600

Paket: Styling, schampo, balsam för män, 499 kr | KÖP HÄR >

farsdagspaket-jojoba-deo-600x600 (1)Paket: Deo och kroppsolja för män, 279 kr | KÖP HÄR >

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>

ivan

Iván Valencia har verkat inom skönhet i 16 år. Han har hunnit jobba för Kicks, Estée Lauder, Dior och MÅ. Ivan är även medgrundare och tidigare planeringsansvarig för Organic Beauty Awards. Hans passion för ekologisk skönhet är väl känd och han har flera gånger varit med som en skönhet hudvård expert i tidningar, radio och TV.

/Iván Valencia

+46739237043

http://ecobeautyconsultant.com