Undrar du ibland hur kändisarna tar hand om sin hud och vad de använder för makeup för att se sådär strålande fräscha ut jämt? Vi har listat 6 av våra absoluta favoriter i Hollywood och deras ekologiska favoritprodukter och -märken! Scrolla ner för att se om din skönhetsförebild finns med på listan.

 

miranda kerr kora organics rms beauty

Miranda Kerr – Toppmodellen driver själv det ekologiska hudvårdsmärket Kora Organics. Hon är även nära vän med skönhetsentreprenören Rose-Marie Swift som är grundaren av det ekologiska skönhets- och sminkmärket RMS Beauty.

 

kjaer weis gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow – Är känd för sitt engagemang inom hållbarhet och ekologisk skönhet inte minst för sitt veckobrev Goop där hon promotar hållbara märken inom livsstil och skönhet! Hon tycker bland annat om de lyxiga märkena Juice Beauty, Kjaer Weis, Tata Harper och Dr Brönner.

 

natalie portman nagellack prittiNYC

Natalie Portman – Den kända skådespelerskan väljer att måla sina naglar med 5-free nagellack från PritiNYC, som är fritt från de värsta kemikalierna. Och hon använder – och jobbar med – det brittiska märket Pai.

elsa hosk weleda

Elsa Hosk – Den svenska stoltheten och Victoria’s Secret-modellen Elsa Hosk är noggrann med att använda ekologiska produkter, Weledas lotion ”Skin Food” är hennes personliga favorit!

scarlett johansson
Scarlett Johansson – Har förr Elle UK berättat att hon gör en ansiktsmask en gång i veckan och när hon känner att huden utsatt för extra mycket påfrestning använder hon sig av Jurlique Purifying Mask.

julia roberts dr hauschka

Julia Roberts – Favoriten i badrumsskåpet för den kända skådespelerskan är inget mindre än en dagkrämen Rose Day Cream från Dr. Hauschka. Den lugnar en irriterad hy och reducerar rödhet.