Hurra, äntligen riktigt god läsning! På Naturligt Snygg kan du köpa böckerna som våra bloggare skrivit:

Vår bloggare Hanna Göransson som driver bloggen Hur Bra som Helst har skrivit en bok fylld av recept och magiskt vackra och inspirerande bilder. Hannah Sjöström tipsar i sin bok om hur du gör en grön skönhetsdetox i ditt badrumsskåp! En bok som är perfekt både att ge bort eller att köpa till sig själv, för vem vill inte rensa bort gifter och miljöfarliga ämnen ur badrummet?

Här är alla våra böcker >>>

 

friendly-food-701x467

Friendly Food av Hanna Göransson >

Du kan frossa i god mat och samtidigt behålla en hälsosam livsstil. Tror du inte på det? Titta då närmare på Hanna Göranssons fantastiska recept. Efter flera år som bloggare på hurbrasomhelst.se har hon byggt upp positionen som en av Sveriges mest eftersökta receptmakare inom hälsosam mat. Hennes kreationer hittar du här på naturligtsnygg.se, där hon också skriver om skönhet och livsstil. Köp boken och ta del av nästan 80 recept med allt från pajer och lasagne till chokladbomber och godis. Alla är fria från gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker. Välkommen att ta steget till en piggare, friskare och starkare version av dig själv!

NaturligtSnygg_bok-e1473858995516-1000x1000

Naturligt Snygg av Hannah Sjöström >

Det kan vara svårt att veta vilka produkter som är ett bra miljöval och som samtidigt faktiskt funkar, hur man går till väga och var man ska börja för att genom föra en grön skönhetsdetox. Allt är inte bra bara för att det står naturlig, organic, eko eller bio på förpackningen. Den här boken lär oss att lista ut och förstå vilka ingredienser vi ska undvika och hur vi ska välja i stället. Vi får också veta varför en grön utväxling i sminkväskan behövs överhuvudtaget. Dessutom berättas vad som är skillnaden på ekologiskt och naturligt. Gör hållbara val och bejaka samtidigt lyxiga och glamorösa skönhetsprodukter. Du behöver inte välja!

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>