Stort tack säger vi på Naturligt Snygg till alla tävlande i vår LoveFresh-tävling! Tävlingen visade tydligt att ni föredrar fräscha och uppiggande citrusdofter under sommaren. Flest röster på populäraste sommar-deo-doft fick Grapefruit och Mandarin-Lime, tätt följd av ljuvliga Moroccan Rose.

Ett stort grattis säger vi till de fyra vinnarna som vann varsitt deokit från LoveFresh. Här är vinnarna och deras motiveringar:

# Petra Vancea vinner duon med Grapefrukt-doft:
Denna friskt sötsyrliga deo från Lovefresh skulle vara det perfekta komplementet till min parfym som också doftar grapefrukt. Jag tycker dessutom att det är en doft som gör sig extra bra på sommaren så den skulle bli min ständiga följeslagare. 

# Rebecka Skoog vinner en deo-duo med Maroccoan Rose:
Jag har haft svårt att hitta en bra naturlig deodorant som jag inte får utslag av och som faktiskt luktar riktigt gott. Lovefresh har en perfekt kombo av en skön konsistens och goda dofter. Tycker flera av dofterna är härliga men Moroccan Rose tar hem första priset. Som student är det inte alltid lätt att motivera hållbara och naturliga köpbeslut så blir superglad om dessa fick komma hem till mig! 

# Marie Sandberg vinner en parfymfri deo-duo:
Jag som är allergisk mot dofter vill ju också vara fräsch under armarna.

# Kristina Nilsson vinner en duo med fräsch doft av Eucalyptus/Spearmint:
Vill vara fräsch och pigg under semesterns alla härliga dagar.

Vinnarna kontaktas personligen via e-post för att få sina vinster hemskickade.

 

 

Mer läsning för dig:

Guide till alla dofter från Lovefresh >>>

Recension: Schampo och balsam från LoveFresh >>>

Hannah testar: En titt på minideosarna från LoveFresh >>>