Nu är semestertiderna över för de flesta och det är dags att gå tillbaka till rutiner, jobb och matlådor. Det kan vara knepigt med inspiration men jobbdagen känns ju så mycket härligare om du har en god, nyttig och mättande matlåda med dig.

Vi har samlat ett gäng recept från våra eminenta bloggare så att du ska kunna inspireras och få tips inför hösten. Smaklig jobblunch!

Portabellostroganoff med vit quinoa, basilika & timjan >>>
portabellostroganof_med_quinoa3_-980x735
Det här recepetet på mumsig portabellostroganoff med vit quinoa, basilika & timjan är verkligen perfekt att ta med i matlådan! En god och snabblagad vegansk rätt som kommer bli en favorit för alla som testar den.
Mustig quornfärsgryta >>>
quorn-1024x1024 (1)
Den här grytan är extremt tacksam eftersom att den till och med är godare dagen efter när den fått stå till sig. Mycket smak och mättande för resten av arbetsdagen.
Tips på enkel och hälsosam matlåda >>>
lax-1024x576 (2)
Du måste prova att göra denna enkla pestolax i ugn med sötpotatis-mos och kokta grönsaker. En smarrig rätt med härlig blandning av smaker, som är både snäll för kroppen och magen. Rätten är full av protein och bra fetter för att orka en hel dag!
Krämig kikärtspytt med sötpotatis >>>
kramig_kikarstgryta_basilika_tomat_2
Den här grytan går att variera i oändlighet och är både god och mättande. Släng i det du har hemma eller det du gillar bäst.
Gryta med kokosgrädde och jordnötssmör >>>
gryta
Den här goda grytan är en stor favorit hos såväl vuxna som barn! Mättande, och god med lite asiatiska smaker så som kokosgrädde och jordnötssmör… Mums!
Torsk + pesto = perfekt lunchlåda >>>OLYMPUS DIGITAL CAMERA Denna lunch är perfekt att ta med sig som lunchlåda till jobbet, då den smakar minst lika gott dagen efter. Gott, fräscht och nyttigt!
Skulle du ändå råka glömma matlådan någon dag? Ingen fara, vi har tips om enkla luncher: Nyttiga & billiga luncher från affären – med bara 3 ingredienser >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>