Nu skrubbar vi in våren med c/o Gerds nya ljuvliga björkskrubb!
Under vintern lanserade Care of Gerd sin nya kroppskrubb Sauna Birch Scrub med extrakt av björklöv. Den innehåller 100% nedbrytbara aprikoskärnor som skonsamt rengör och exfolierar kroppen. Det är verkligen en ”måste-ha”-produkt den här tiden på året när man vill skrubba bort den torra vinterhuden och få en hud som är mjuk, len och redo för vårens och sommarens sol och bad.

 

Vann du en skrubb?

Det var många som var deltog i vår påsktävling på Facebook och nu har vi utsett fem lyckliga vinnare som får njuta av varsitt ex av c/o Gerds Birch Scrub. Vinnarna är:

# Jenny Holmberg: Är otroligt torr efter denna vinter. Att fira in våren med denna scrub och en fräschare hud vore perfekt!

# Karolina Sandqvist: Efter denna vinter är min hud väldigt törstig så att säga! Har alltid velat testa c/o Gerds scrub eftersom jag hört så himla mycket bra om den! Och att jag nyligen börjat med naturlig hudvård gör ju det bara ännu mer intressant och bättre! 

# Jenny Lindgren: Precis vad min torra vinterhy behöver! Så jag senare kan njuta av Norrbottens vårvinter och solsken. Hoppas på ????!

# Patricia Thärning: När våren fortsätter dröja får man hitta andra sätt att energin höja! Yes please!

# Monika Rauhakari Bång: Bastu med björkris är ett kärt barndomsminne till mig! Bastade en hel del som barn med blötlagda björkris! Vilken härlig doft och hur mjuk och ren man kände sig efteråt! Kanske samma känsla med denna skrubb efter bastun här hemma!

Stort grattis till vinnarna, som kommer att bli kontaktade personligen.

 

Mer läsning för dig: 

Hur bra som helst: Tre nya favoriter från c/o Gerd >>>

Hannah Sjöström: Ta hand om fötterna inför sommaren >>>

Här kan du handla hela c/o Gerds sortiment >>>

 

Psst! Du missar väl inte att alla som handlar produkter från c/o Gerd för minst 500 kr får en gåva med vid sitt köp, läs mer om månadens gåva här >>>