Nu i vintertider är det lätt att känna sig torr i huden och då är det viktigt att återfukta huden på djupet. Weleda har svaret för dig! Cactus Hydrating är en ny hudvårdsserie som fokuserar på att återfukta huden med hjälp av Weledas eget framtagna koncentrerade extrakt från fikonkaktus. Fikonkaktus, som även är känt som prickly pear, är rikt på fuktgivande polysaccharider och kombineras i serien med bland annat aloe vera för att ge dig ett långvarigt fuktgivande resultat.

Weleda Cactus Hydrating kollektion består av 4 nya återfuktande produkter; ansiktsspray, ögongel och två ansiktskrämer för olika behov:

 

 

Cactus Hydrating Facial Mist är en fuktmist som boostar huden med extra fukt under dagen. Med hjälp av vegetabiliskt återfuktande glycerin och trollhasselextrakt får du en porsammandragande och lugnande effekt. Använd efter din ansiktsrengöring morgon och kväll som en del av din hudvårdsrutin för en hälsosam fuktmättnad. Det går även bra att använda över din make up under dagens gång om du känner att du behöver en extra uppfräschning. Perfekt om du till exempel arbetar i en miljö med torr luft. Misten doftar gott av grön mandarin, pepparmynta och palmarosa.

Här hittar du Cactus Hydrating Facial Mist >>

 

 

Cactus Hydrating Eye Gel är en lätt och lugnande ögonkräm som du enkelt applicerar med masserande rörelser med den behändiga förpackningen. Den har en svalkande roll-on kula i metall ger en kylande massageeffekt, perfekt för trötta ögon. Ögongelen är oparfymerad och innehåller även Aloe vera juice och gurkextrakt som lämnar den känsliga huden runt ögonen återfuktad och uppiggad. Applicera på ren hud, längs ögonbenet både under och över ögat.

Klicka här för att komma till Cactus Hydrating Eye Gel >>

 

Cactus 24h Hydrating Lotion är en ansiktslotion som passar för normal till kombinerad hud. Med en lätt silkeslen formula glider den smidigt in i huden och ger ett mattande resultat. Perfekt för dig som känner att du lätt blir blank. Den doftar gott av eteriska oljor och känns som ett stort glas vatten för hud som är i behov av intensiv återfuktning i upp till 24 timmar. Använd denna på rengjord hud i morgon och kväll.

Här kommer du till Cactus 24H Hydrating Lotion >>

Cactus 24h Hydrating Cream är en ansiktskräm för dig med normal till torr hud i behov av direkt återfuktning. Formulan är lite  krämigare än Cactus 24h Hydrating Lotion men utan att bli tung på huden. Den absorberas lätt och täpper inte igen porerna. Produkten innehåller bland annat babassuolja, solrosolja och tistelolja som ger dig omedelbar återfuktning och ett hållbart resultat i upp till 24 timmar. Den doftar fräscht av eteriska oljor från grön manadarin, pepparmynta och palmarosa. Använd efter din ansiktsrengöring morgon och kväll.

Här hittar du Cactus 24h Hydrating Cream >>

Kombinera gärna produkterna med varandra för bästa resultat – har du hittat din nya hudvårdsfavorit?

Här hittar du Weledas Cactus Hydrating-serie >>>

Mer läsning om Weleda:

Säg hej till nya ansiktsoljan från Weleda!