KWOSHARE är märket som skapar hållbart mode för den medvetna kvinnan. Shoppinghets och massproduktion är sedan länge förlegat och KWOSHARE har tagit detta vidare – genom att skapa Mindful wear.

 

Vad man fokuserar på är plagg i hållbara material och i klassiska snitt, så att du ska kunna bygga en garderob som känns tidlös och klassisk, plagg som passar till alla tillfällen i mjuka material. Garderobens bästa vänner.

Mindfulness och hållbarhet förekommer i så många former och forum, men sällan när det talas om mode. Katarina Waldenström har skapat KWOSHARE just för att klädhetsen ska vara ett minne blott. Här ligger fokus på att kvinnor ska skapa fred med sin garderob, att äga färre plagg men se till att det är snygga plagg med hög kvalitet.

– I våra studios bygger vi en oas dit du som kvinna kan komma och i lugn och ro upptäcka Mindful wear, säger Katarina som är grundaren av KWOSHARE. Känslan är lugnt, hållbart och stilrent.

Den 18/4 slår kwoshare studio upp en tillfällig boutique i NK-passagen i centrala Stockholm, för att fler kvinnor ska få chansen att testa Mindful wear.

– Med kwoshare studio i NK-passagen vill vi öka tillgängligheten så att fler ska få lära känna märket och få upp ögonen för hur vilsamt det kan vara att skapa en hållbar garderob, säger Katarina.
kwoshare studio på Torstenssonsgatan 12 i Stockholm, kommer att ha öppet som vanligt och på www.kwoshare.com kan du se mer av märket dygnet runt, när det passar dig!

Erbjudande för dig som Naturligt Snygg-läsare: Uppge Naturligt Snygg när du besöker kwoshare studio, så får du 10% rabatt på alla kwoshare-plagg!

 

KWOSHARE