Vi välkomnar det välkända varumärket Burt’s Bees till Naturligt Snygg. Massor av lipbalms i olika smaker, naturlig fotkräm med doft av kokos och små behändiga handkrämer. Historien bakom varumärket är fantastisk – så även produkterna!

 

Historien bakom Burt’s Bees

Grundaren Burt Shavitz blev en lokal ”biman” efter att han hittat en herrelös bikupa. Sen börjande han försörja sig på att sälja honung. En dag möte han Roxanne Quimby som han lärde känna och berättade om sina bin och honung. Roxanne hittade en bok med recept om hur man kan förvandla bivaxet till ljus och läppbalsam – och de blev startskottet till Burt’s Bees. Idag är Burt’s Bees det bästsäljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i Nordamerika och en stor favorit även här i Sverige!

 

 

 

Utvalda favoriter från Burt’s Bees hos Naturligt Snygg:

 

burts bees beeswax lip balm tinBurt’s Bees Lip Balm – Beeswax Lip Balm Tin

Ett klassiskt läppbalsam som har lindrat torra läppar sedan 1991. Läppbalsamet är återfuktande med bivax och vitamin E och innehåller pepparmintsolja som ger en uppfriskande känsla på läpparna.

Hannah tycker till: ”Detta är Burt’s Bees klassiker som även finns som vanligt cerat. Burken är supersöt och praktisk att ha i väskan och i fickan. Det doftar naturligt av bivax och även rosmarin och pepparmint. Känns mjukt och skönt på läpparna och håller bra!”

Köp här för 49 kr >>>

 

 

 

Burts bees rosemary & lemon handcreamBurt’s Bees Mini Handcream Rosemary & Lemon

En handkräm som återfuktar tack vare shea- och kakaosmör, resultatet blir mjuka och lena händer med en frisk doft rosmarin och citron.

Hannah tycker till: ”Den här lilla tuben är ganska bedårande och så klart smart i väskan. Krämen är fast men samtidigt lätt och har en riktigt fin doft av citron och rosmarin – gillar! Mjukar genast upp händerna och håller dem återfuktande länge. En fin liten handkräm att ha i väskan!”

Klicka hem här för 99 kronor >>>

 

 

 

 

Burts bees coconut foot cream

 

Burt’s Bees Foot Cream – Coconut

Fotkräm som passar alla kokosälskare med torra fötter. Fotkrämen innehåller kokosolja som gör huden mjuk och fungerar antiseptiskt. Vårdar och återfuktar fötterna på djupet – smörj in fötterna ordentligt och ha på dig strumpor över natten. Du kommer vakna med lena och fina fötter!

Hannah tycker till: ”Seg härlig salvaliknande kräm som är riktigt trevlig att massera in i fötterna. Ljust gul, nästan lite som honung både till utseende och konsistens. Tar bra hand om fötterna och gör dem mjuka och smidiga”

Beställ här för 169 kronor >>>

 

 

Se alla produkter från Burts Bees här >>>

 

Video från Burts Bees – från bivax till läppbalsam: