Att torrborsta eller skrubba kroppen mjuk i duschen är perfekt för att få igång blodcirkulationen och få bort döda hudceller. Nu har vi nya härliga kroppsborstar från TEK i shoppen.

Att investera i kroppsborstar känns helt rätt inför våren. Bli av med grådassig trist hud samtidigt som du ger din kropp en ordentlig massage. Du kommer känna dig mjuk och len och din hud får en helt ny lyster!

Våra nya kroppsborstar från TEK fixar biffen, de två borstarna är bra på olika sätt och fyller olika funktioner. En borste med träpiggar kan du använda för att massera in hudvårdsprodukter på djupet eller för att ge någon du tycker om en riktigt härlig ryggmassage!

Svinhårsborsten kan du använda dagligen för en ordentlig torrborstning eller varför inte för att skrubba dig ren med en härlig duscholja?

Båda borstarna är handgjorda i iItalien. Tillverkade av naturliga material som valts ut för att minska miljöpåverkan! Gummit i borstens botten är av äkta naturgummi, som inte är syntetiskt framställda av derivat av råolja. Du kan borsta dig snygg med gott samvete!

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt vid nästa köp >>>