Är din hud också torr, stram och obalanserad efter en sommar med extra mycket slitage på huden i form av sol, bad, slarv med mat och för lite sömn?

Låt oss då tipsa om en superduo från tyska Annemarie Börlind som verkligen ger tillbaka huden glow med hjälp av rejäla doser med fukt och c-vitamin:

 

borlind-hydro-gel-mask

 

Hydro Gel Mask är en ansiktsmask som hjälper till att boosta hudens naturliga fuktbalans, samtidigt som den passar på att jämna ut fina torrhetsrynkor. Perfekt att använda efter en solsemester eller när årstiderna skiftar, för att ge huden extra fukt.

Fuktmaskens mest aktiva ingrediens är extrakt från rödalger som främjar hydro-lipid-balansen i huden, vilket betyder att huden får extra fukt. Masken innehåller dessutom naturlig hyaluronsyra vilket också hjälper till att binda fukt.

Köp här för 359 kronor >>>

 

 

borlind-orange-blossom

 

Orange Blossom är en riktig skönhetsklassiker och en av de allra mest populära produkterna från Börlind. Denna ansiktsolja är en riktigt C-vitaminkur med apelsinextrakt och morotsolja som ger en fantastisk lyster till huden. Den stimulerar hudens egen kollagenproduktion, slätar ut och skyddar huden mot uppkomsten av rynkor. Passar för alla hudtyper. Använd morgon och kväll efter rengöring eller ansiktsmask.

Köp Orange Blossom 50 ml här för 279 kronor >>>

 

 

 

Prisvinnande oljan som skyddar mot blått ljus >>>

Recension: Naturlig peeling från Börlind >>>