Får du i dig tillräckligt med mineraler och vitaminer för att orka vardagen? Ibland räcker det faktiskt inte med bara mat. Om du till exempel är vegan, inte äter alla typer av livsmedel, om du är allergisk eller om du tränar väldigt mycket kan du behöva addera kosttillskott som komplement till din mat. 

 

I Naturligt Snyggs webbshop har vi tagit in kosttillskott från svenska Reneée Voltaire, som är helt veganska, och är utvecklade för att passa både kvinnor och män. Här har vi sammanställt en guide till de olika preparaten och vad de är bra för:

Magnesium

Renee Voltaire Magnesium

För vem? Om du lever ett aktivt liv med mycket rörelse och träning så kan magnesium vara ett bra tillskott för dig. Det är också ett bra tillskott om du ofta känner dig trött och utmattad och behöver fylla på energiförrådet.

Vad är det bra för? Magnesium bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Samt till normal muskelfunktion och till att bibehålla normal benstomme.

Köp Renée Voltaire Magnesium här för 149 kronor >>>

 

Omega 3

Renee Voltaire Omega 3 från alg

Vad är det bra för? Omega 3 är en essentiell fettsyra som kroppen inte kan tillverka själv och som behövs för allt från hjärnan till hjärtat. Det bidrar till normal hjärnfuktion och normal synförmåga.

För vem? Renée Voltaires Omega 3 från alg är veganskt och passar såklart alla veganer och vegetarianer som vill undvika fiskolja som de flesta andra Omega 3-tillskott är tillverkade av. Är speciellt bra för gravida och ammande eftersom de har ökat behov av Omega 3-fettsyran DHA. Kan även tas av barn.

Köp Renée Voltaire Omega 3 här för 339 kronor >>>

 

Probiotika

Renee Voltaire Probiotika

För vem? För dig som vill ta hand om din mage och ha en tarmflora i balans. Denna probiotika är växtbaserad och ekologisk och passar därför dig som är vegan. Också bra för dig som är känslig då preparatet är fritt från allergener som laktos, soja och gluten.

Vad är det bra för? Mellan 70-80% av vårt totala immunförsvar är koncentrerat till tarmarna. Probiotika stärker balansen i tarmfloran och hjälper de goda bakterierna att bekämpa sjukdomsalstrande bakterier.

Köp Renée Voltaire Probiotika här för 379 kronor >>>

 

 

D-vitamin

Renee Voltaire Vitamin D3För vem? Under vinterhalvåret borde alla vi som bor på det norra halvklotet ta tillskott av D-vitamin, då solen står för lågt för att huden ska kunna bilda D-vitamin av solens strålar.

Vad är det bra för? Bidrar till immunsystemets normala funktion och för att bibehålla normal benstomme. Många kan uppleva att de blir trötta och låga av D-vitaminbrist.

Köp Renée Voltaire D-vitamin här 199 kronor >>>

 

 

 

Vitamin B-komplex

Renee Voltaire Vitamin D3För vem? Om du lever ett stressigt och hektiskt liv kan du behöva ett tillskott av B-vitamin. Även vegetarianer kan behöva ta tillskott för att få i sig tillräckligt med B-vitaminer.

Vad är det bra för? För att må bra och hålla dig frisk behöver du få i dig åtta olika typer av livsnödvändiga B-vitaminer. De bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.

Köp Renée Voltaire B-vitamin-komplex här för 169 kronor >>>

 

 

 

Hot Ginger & Acerola C-vitamin

Renee Voltaire Hot Ginger & Acerola C-vitamin

För vem? Det här är ett tillskott för dig som behöver en immunförsvarsboost, tex när en förkylning är på g. Och för dig som klarar av en ingefärschock!

Vad är det bra för? Denna cocktail av c-vitamin och ingefära stärker immunförsvaret, främjar blodcirkulationen är anti-inflammatorisk och välgörande för matsmältningen.

Köp Renée Voltaire Hot Ginger & Acerola C-vitamin här för 139 kronor >>>

 

 

 

Visste du förresten att Renée Voltaires sortiment också består av olika stärkande superfoods som passar utmärkt att pimpa dina måltider med för att ge kroppen en extra boost? Testa tex att lägga till spirulina i din smoothie, strössla acai-pulver på din morgonmüsli eller mixa en shot med vetegräs. Allt fullt av antioxidanter!

 

 

MER LÄSNING FÖR DIG: 

Hudterapeuten svarar: Vilket kosttillskott stärker mitt immunförsvar? 

Tips! Ladda ditt hemmaapotek med naturliga preparat som skyddar och stärker >>>