Är du Platinablond, slingad med highlights eller har en schysst ombre med ljusa toppar? Då känner du säkerligen till hur torrt och sprött håret kan vara. Men vi har en naturlig kur som du med fördel kan använda för att få håret mjukt och följsamt, testa Zoe Kravitz knep!

 

Skådespelerskan och musikern berättade i en intervju med Vogue att det enda som hjälper på hennes torra och superblekta här är: Kokosolja! (såklart…)

Köp en ekologisk, kallpressad för bästa resultat: Till exempel denna från Neals Yard Remedies (klick)

Hon berättade att hennes hår tagit mycket stryk av blekningen och att sträna lätt går av.
”Jag lämnar spår av mina blonda strån var jag än går just nu”, sa Kravitz till magasinet. Men hon beträttar också att hon hittat det enda som hjälper henne vilket inte helt otippat var just kokosolja.

Den unga stjärnan är dock inte först ut med ayt hylla denna naturliga hårhjälte. Tidigare har andra stjärnor pratat ut om sin kärlek till produkten i intervjuer, några av dem är Emma Stone, Miranda Kerr, Eva Mendes, Gwyneth Paltrow Nicole Richie. Jepp, bara snyggingar (även röd-/mörkhåriga!).

Så nästa gång du tvättar håret: Blanda ut ditt balsam eller din inpackning med kokosolja och låt verka lite extra länge. Är det en riktig kris kan du köra ren kokosolja i längderna och tvätta med ett naturligt balsam för extra vård och fukt!

 

Läs också: 23 saker du kan använda kokosolja till

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>

Bildkälla: instagram.com/zoeisabellakravitz / Fotolia