Det klassiska hudvårdsmärket Weleda har ett riktigt stort sortiment av hudvård: flera riktigt fina ansiktsvårdsserier för olika behov, populära duschkrämer och bodylotion, deodoranter, massageoljor, mm.

Här passar vi på att dela med oss av bloggarnas favoritprodukter – finns din älsklingsprodukt med i listan eller hittar du kanske en ny skönhetsfavorit?

 

Weleda-Skin-Food-1-1000x1000

Skinfood – Makeup artisten Linda är ett stort fan av denna produkt (kanske dess största fan?.) Så här säger hon om produkten: ”Det borde vara användarkrav på Skinfood för samtliga svenskar som tillbringar vintern i torkan och kylan här i norr.”

Läs mer här >>>

 

Weleda_Facial_Cream_White_Mallow-1000x1000

White mallow Face cream – Ännu en Linda-favorit! Den här produkten funkar för såväl liten som stor. Så här säger hon om produkten: ”Den här krämen är egentligen för barn, men gör underverk även på vuxna som har problem med eksem, rosacea eller psoriasis. Ett måste för mej i arbetskittet då den är superfin på överkänslig hy!”
Läs mer om den här >>

 

Weleda_Evening-Primrose_Age-Revitalizing_day-cream-1000x1000

Evening Primrose Age Revitalizing Eye Cream – Marita Karlson gillar denna dagkräm, och såhär beskriver hon den: ”Den gör min hy så mjuk, ger massor med fukt och näring och gör den mer elastisk, det känns verkligen. Jag använder den över en morotsfröolja eller en avokadoolja. Toppenkombo!”
Läs mer här >>>

 

Weleda_Almond_Hand_Cream-1000x1000

Almond sensitive handcreme – Den här handkrämen gillar Hur Bra Som Helst-Hanna lite extra, så här säger hon om den: ”Händerna blir mjuka och lena på ett kick och krämen sjunker snabbt in. En favorit som alltid ligger i handväskan!”

Läs mer om den här >>>

Weleda-7-days-treatment-1000x1000

 

7 day-wildrose treatment – En intensiv, vårdande kur som både Marita och Hannah fallit för. Så här säger Hannah om kuren: ”Oljan vårdar huden på djupet, doftar härligt och ger verkligen fukt och har varit väldigt bra under kalla vintern. Perfekt när huden behöver lite extra kärlek. Man vaknar upp med verkligt mjuk och fin hud.”
Läs mer här >>>

Medan Marita beskriver den såhär: ”Den här boosten gör jag absolut igen, huden blir så silkeslen. Jag använde ansiktskräm över oljan på natten fast det behöver man inte om man känner att det räcker med oljan bara.”
Läs mer här >>
Weleda_Citrus_body-lotion-1000x1000

Citrus Bodylotion – Den här gillar både Hannah och Linda. Så här beskriver Hannah den: ”En härlig lätt hudlotion som passar utmärkt på sommaren. Fräsch doft av citron, som jag älskar! Denna gillas också av maken, vilket är smidigt då vi kan dela på den.”

Läs mer här >>>

 

Weleda_Wild-rose_body-lotion-1000x1000

Pampering Body Lotion – Denna gillar Hannah lite extra! Så här beskriver hon den: ”Trodde inte jag skulle gilla den, men det gör jag verkligen! Lite fastare i konsistensen men ändå lätt.”
Läs mer här >>>

 

Arnica_sports_shower_gel-1000x1000

Arnica Sports shower Gel – Den här duschkrämen gillar sportiga och aktiva Linda! Så här beskriver hon den: ”Har alltid den här hemma i duschen och småflaskorna hänger med på resor och till gymmet. Fullkomligt älskar! Doftar gott och det känns bra att göra allt för att ta hand om ömma muskler.”

LÄs mer om den här >>>

 

Weleda_Face-cream_Almond-1000x1000

Almond soothing facial cream – Den här dagkrämen är också ett måste i Linda Öhrströms makeup-kit på jobbet: ”Den här är en räddare i nöden för överkänsliga hudtyper. Lugnar samtidigt som den är så mild att den inte ger några reaktioner. För mig är den ett måste när man tex gör flera olika looks på en dag och det blir mycket av och på med sminket.”
Läs mer här >>>

 

Weleda_Salt_toothpaste-1000x1000

Tandkräm med havssalt – Den här gillar Marita skarpt! Så här beskriver hon användningen av den naturliga tandkrämen: ”Jag har aldrig gillat smaken av tandkräm, varesig det är de vanliga traditionella eller naturliga tandkrämer. Men den här är så vansinnigt god med smak av havssalt och pepparmyntsolja som lämnar en frisk och härlig känsla som varar länge.”

Läs mer här >>>

 

weleda-baby-calendula-wind-och-weather-cream-30-ml-600x600

Weather Protection Cream – Nyblivna mamma-Linda är förälskad i ringblommans läkande effekter och inte minst i denna produkt. Så här tycker hon om den: ”Jag vet att den här är gjord för barn men jag har alltid använt Calendula serien till mig själv för den är så extra mild och vårdande.”

Läs mer här >>>

Weleda_Evening-Primrose_Age-Revitalizing_Hand-Cream1-1000x1000
Evening primrose handkräm – Marita som har lyxen att bo på soligare breddgrader gillar den här handkrämen lite extra. Så här säger hon om den: ”Den är underbar att smörja med och doftar fräscht av blom. Dessutom har den anti aging egenskaper och eftersom jag lever i ett soligt klimat så utsätts händerna hela tiden för starka strålar, vilket kan göra huden skrynklig i förtid. Då känns det bra att skydda med den här och sen ha ett solskydd ovanpå. Den här krämen återfuktar en mogen och torr hud. ”

Läs mer här >>>

 

Weleda_Cuticle_softener_pen-1000x1000

Cuticle Softener pen – Den här pennan gillar Linda! Så här beskriver hon den: ”Ett måste i handväskan för att pilla bort smuts under naglarna och hålla nagelbanden fina! En multifunktionell produkt som först fuktar och mjukgör nagelbanden innan du försiktigt kan peta ner dom!”
Läs mer här >>>

 

Weleda_Sea-Buckthorn_body-wash-1000x1000

Sea Buckthorn Body Wash – En av Hannahs riktigt väldoftande favoriter: ”Härlig konsistens, underbart fräsch doft och lämnar huden ren och fräsch. Doften sitter kvar länge på kroppen och den ger en riktigt trevlig duschupplevelse.”

Läs mer här >>>

 

Weleda_Oat_shampoo-1000x1000

Oat Shampo – Den här gillar Hannah. Hon beskriver den såhär: ”Det känns som en blandning mellan ett bodybutter och typ turkisk yoghurt. Och håret slukar denna härliga kräm, det suger verkligen åt sig och återfuktas direkt. Gör håret mjukt, följsamt och glänsande. Dessutom får håret stuns och stöd.”

Läs mer här >>>

 

Weleda_Footbalm-1000x1000

Weleda fotkräm – Hannah gillar den här fotkrämen som hon beskriver som följande: ”Den svalkar genast fötterna och blir lite “blöt” vid påförande. Återfuktar fötterna riktigt bra och håller fötterna både fräscha och mjuka hela dagen.”

Läs mer här >>>

 

Mer läsning:

Missa inte Weledas nya lekfulla dusch- och badprodukter för barn >>>

Tre nya ekologiska deodoranter från Weleda >>>

Bloggaren Evelina Göransson: Jag klarar mig inte utan Weledas Skin Food >>>