Ett av sommarens absolut populäraste solskydd är Biosolis naturliga solskydd med titanoxid som skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Flera av våra bloggare har testat produkterna och här har vi deras omdömen på några av produkterna:

Bästa solskydden från Biosolis

biosolis-solkräm

Biosolis, Sun Spray SPF 30:

Hannah Sjöström: ”Den här sprayen är grym! Konsistensen är lätt, nästan rinnig, doftar fräscht och lite blommigt och är väldigt lätt att smörja in i huden. Lämnar inga vita hinnor och återfuktar huden riktigt fint och ger huden en fin diskret glow!” Betyg: 5/5. 

biosolis sport sunscreen

Biosolis Sport Extreme SPF 50:

Åsa Waak: ”Bästa solskyddet vid svettig träning! Den här är både svettresistent och vattenressistent. Solkrämen är hårdtestad på både padel och tennisbanan, jogging i stekande sol. Även svettiga rensnings-pass av rabatter. Den satt kvar på huden under alla aktiviteter och ingen blev bränd. Ett solskydd som går bra att använda både på kropp och i ansikte. Praktiskt och gillat av många. Den smälter lätt in i huden och den har en ljuvlig doft. Mild och fräsch som går hem hos både tjejer och killar. Man får massera in den på torr hud och låta den gå in i huden en liten stund innan man sätter igång med sin träning, sen sitter den ordentligt”. Betyg: 5/5

Handla Biosolis Sport Extreme SPF 50 för endast 240 kr >>>

biosolis-solskydd

Biosolis, Face Cream SPF 50:

Hannah Sjöström: ”Solkräm för ansiktet med hög solskyddsfaktor – spf 50 – som är lätt i känslan men tar ändå lite tid att verkligen massera ut i huden. Jag använder denna när jag ska vara ute och vandra i solen, eller ligga på en strand/vid poolen i verkligt soliga miljöer som ett extra skydd för just ansiktet. Skyddar verkligen huden ordentligt och är återfuktande, lätt och inte fet och tung. Den är vattenfast, vilket är perfekt när man är ute och badar, så man kan behöva en rejäl ansiktsrengöring för att få av den på kvällen. Prisvärd!” Betyg: 4,5. 

biosolis self tan

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray:

My från Green Beauty Squad: ”Ett jämnt resultat och försiktig färg, som syntes först efter att ungefär 24h hade gått. Nu hade jag säkert kunnat spraya ännu mer, men jag tycker alltid det är bäst att börja försiktigt för att se resultatet och sedan spraya igen, om man vill ha mer intensiv färg. Men visst blev det skillnad ändå, och i mitt fall – som har väldigt bleka ben – kändes den förhållandevis milda färgen desto mer naturlig. Så för alla med ljus hy är tror jag det här är en toppenprodukt! Självklart funkar den säkerligen lika bra för någon med lite mer pigment i huden, men för att se skillnad krävs då kanske en mer intensiv sprayning? Jag upplevde inte att färgen försvann i och med tvätt – den vita handduken var fortfarande ren!”. Betyg: 5/5

Handla Biosolis Self Tinning Moisturizing Spray för endast 177 kr >>>

 

Spana in Biosolis hela sortiment här! >>>