Hannah Sjöström, grundare av Naturligt Snygg, är en av föreläsarna på vår gröna skönhetsdag den 2 oktober, Green Beauty Day. Årets tema för Hannah är ”Ansiktsyoga – ge dig själv ett naturligt lyft”.


Missa inte att boka in din biljett till mässan på Münchenbryggeriet här >>

 

Berätta om vad du ska bjuda oss på under din föreläsning!
– Jag tänkte berätta lite om vad ansiktsyoga är för något, hur man kan använda det och vilka fördelar det har. Jag är ju numera certifierad lärare i ansiktsyoga så självklart bjuder jag även på några fiffiga övningar man kan göra.

Det låter spännande! Tränar du själv ansiktsyoga?
 – Ja, det gör jag och jag har gjort det regelbundet detta året. Det har verkligen gett resultat som är synbara i mitt ansikte. Men mer om det på min föreläsning!

Det mycket yoga i din blogg och på din instagram numera och förra gången bjöd du på meditation på Green Beauty Day.
– Haha, ja, jag är nog väldigt mycket inne i en yogabubbla eftersom jag fortsätter att utbilda mig inom yoga, jag har hunnit med 3 olika utbildningar på ca 350 timmar, och trivs verkligen i rollen som yogalärare. Särskilt när jag ser vilken positiv effekt det har på mina elever. Det osar mid-life-crisis om detta och det är faktiskt helt sant, haha!

Kommer du även bjuda på några mer handfasta hudvårdstips?
– Om vi hinner tänkte jag även berätta kort om min hudvårdsrutin. Jag har förstått att många brottas med just detta, och är osäkra på vilka produkter att använda och i vilken ordning.

Här köper du din biljett till Green Beauty Day 2020 >>

 

Mer läsning för dig:

Föreläsning på Green Beauty Day: Så optimerar du din sömn