Har du koll på höstens nageltrender? Här hittar du en miniguide för några av de rådande färgtrenderna i höst. Här finns något för alla och chans att variera utifrån humör. Passa på att shoppa på dig lite lack i helgen, vi har härlig rabatt på 15% så skynda innan din favorit tar slut!

Här hittar du kampanjen >>>

 

Glitter för den glammiga

diva glitter shimmer skimmer nagellack

Kure Bazaar Nail Polish Diva >>>
Kan inte du känna att ju längre inpå hösten vi kommer desto tristare blir vi. Kläderna går i grått, svart och mörka dova toner. Det är ju tråkigt, därför är det så kul att liva upp en trist höstdag med hjälp av ett glittrigt nagellack! Måla det för sig eller ovanpå ett färgat lack för lite mindre uppseendeväckande resultat.

(Gäller lacken med ordinaie pris 175 kr)

 

Metallic för den trendkänslige

glitter silver

Kure Bazaar Nail Polish Diamond >>>
Metallic är en stor trend i höst. För den här silvriga gnistrande känslan tycker vi att du ska måla just silver så det täcker hela nageln – det blir snyggast! Vet du hur man enklast gör det? Kolla in det här klippet:


 

 

kure bazaar kohl black svart nagellack

Kure Bazaar Nail Polish Khôl >>>
Svartaste svart. Det är så snyggt! Om du tycker att det blir för mörkt så kan du måla en nagel i någon kontrasterande ljusarefärg eller varför inte måla ett mönster eller motiv på någon av naglarna? Resultatet kan också upplevas mjukare om du toppar med ett matt överlack. Hur som helst, svart är helrätt i höst!

 

Rosa en klassiker för alla

ljusrosa nagellack

Kure Bazaar Nail Polish Rose Milk >>>
En färg som alltid funkar och aldrig går ur tiden! Det hä lacket har den där perfekta nyansen och täckningen. Vi älskar det och den ljusa tonen kan verkligen bryta av snyggt mot en mörk outfit.
 

 

Beige för dig som gillar stilrent

latte nougat beige nagellack

Kure Bazaar Nail Polish Nude >>>
Tänk: latte, nougat och sand! Då har du ringat in en annan trendig färg för hösten. Den här beiga tonen känns helt rätt, precis så där diskret och clean som den ska vara! Om du tycker den är tråkig eller bara vill variera dig så kan du måla ringfinger nageln i chockrosa eller glitter.

 

Plommon för den romantiska

kure bazaar rod rosa cerise

Kure Bazaar Nail Polish Prune >>>
Mums! Plommonrött och elegant. Det här har vi gärna på naglarna i höst. Kanske som helg-lack eller när du bara känner att du behöver liva upp en look lite extra.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>