Ja nu Àr den Àntligen hÀr, natt-masken som jag vÀntat pÄ.

Och om du fortsĂ€tter att lĂ€sa kan se hur du kan vinna en natt-mask via min Instagram. 😉

Neal’s Yard Remedies Frankinsense Intense Age-Defying Overnight Mask.

Nattmasken som Àr kliniskt bevisad att jÀmna ut hudtonen, minska linjer samtidigt som den ger huden ett naturligt lyft. Ja, vem vill inte ha det hÀr?

Jag, som förmodligen nÄgra andra ocksÄ kan bli lite för övertaggade pÄ bÄde syror och retinol i perioder. Vilket ofta lÀmnar efter sig en ganska kÀnslig och lite trasig hudbarriÀr. NÄgon som kÀnner igen sig?

Det hÀr masken Àr som att applicera vispad grÀdde som försvinner snabbt in i huden och doftar underbart. Dagen efter sÄ har huden lugnat sig och kÀnns plumpad och reparerad igen. En riktig ÄterstÀllare helt enkelt.

Den reparerar: vÀxtbaserade adaptogener som ashwaganda, gurkmeja och gotu kola som alla Àr en riktig ÄterstÀllare för huden.

Ger spÀnst och lyft: Bacillus Ferment hjÀlper till att ge ett lyft. Hyaluronsyra och glykogen fyller pÄ hudens fuktreserver.

Ökar vĂ€lmĂ„endet: Den eteriska oljan som inte bara doftar ljuvligt den Ă€r kliniskt bevisad att sĂ€nka stressnivĂ„erna i kroppen.

Och jag kan glÀdja dig med att jag via min Instagram  @asa_waak lottar ut 2 masker just nu. Skynda dig att vara med och se till att vinna!