Många är nyfikna på vem jag egentligen är och vad jag gjorde tidigare.

Så här hänger det ihop…Jag har ett förflutet som flygvärdinna, först i civilflyget där jag spenderade några år innan jag gifte mig och fick barn .(jaa..såklart med en flygkapten 😉)

När barnen var små så flyttade vi utomlands några år. Allt från Taiwan till Malaysia. När vi väl återvände till Sverige så hade jag turen att bli tillfrågad om jag ville fortsätta min flyg-karriär, inom försvarsmakten och det ”lilla flygbolaget” Swedish Air Force, som tar hand om våra kungligheter och sittande ministrar.

Det var starten på 12 intensiva och roliga år inom ett jobb fyllt av sekretess och spännande äventyr. Allt från stadsbesök till ”vanliga” resor till USA, Indien, Irak, Jordanien, Azerbajdzjan, Jemen, Korea, Libyen, Kanada, Abu Dhabi och Kina.

Här t.ex landar vi i Nordkorea och får ett mottagande som överträffar det mesta.

Åsa Waak Nordkorea

Åsa Waak PyongyangSå efter typ 8 år inom regering-flyget så återupptog jag mina tidigare studier i näringslära. Under fyra år så pluggade och tentade jag i rask takt olika ämnen.

Efter fyra års pluggande så hände något som vände upp och ned på det mesta.

Jag drabbades av en hjärnhinneinflammation och svävade mellan liv och död i en vecka. Det var en virusinfektion som hade drabbat hjärnan.

Efter fjorton dagar så hade infektionen vänt men min kropp hade tagit ordentligt med stryk. Det tog ungefär sex-sju månader innan jag började fungera normalt igen. Den största utmaningen var att jag tappade orden…orden försvann och jag visste inte vad saker hette. Att be om en kopp kaffe, blev en utmaning.

Ångestladdat och otroligt lärorikt är nog den bästa sammanfattning av den perioden. Hur som helst så kände jag att jag inte skulle må bra av att leva som jag tidigare gjort. Så jag sa upp mig och startade mitt eget företag inom kost och hälsa. Och min satsning blev framgångsrik. Så tacksam över att kunna vända en livskris till någonting så fantastiskt som mitt liv blev, trots allt. Jag har inte ångrat en dag över mina livsbeslut, inte ett enda.

Och just nu så är det en massa nya roliga projekt på väg in i mitt liv.

Och jag lovar att hålla dig uppdaterad!