När jag passerar butiken Wesomnia så saktar jag alltid in stegen, och nio av tio gånger så går jag in i butiken. Kan inte låta bli helt enkelt!

Wesomnia är ett svenskt konceptvarumärke som öppnade sin butik i Sturegallerian julen 2019.

Först var det tänk som en Pop-up butik, men stockholmarna älskade den från start, så den blev kvar. Och nu kan man även handla online.

Dom erbjuder ett blandat sortiment av produkter inom naturligt självomhändertagande, utan att kompromissa kvalitet och estetik.

Man kan kalla det för ”products with a purpose”.

Wesomnia grundades av psykolog Ulrika som arbetat som klinisk psykolog i över 20 år. I sitt yrke mötte hon dagligen personer med stressproblematik,  oro, depression och utmattnings-tillstånd där just dålig sömn ofta finns med som en faktor.

Och som dom flesta av oss är nästan pinsamt medvetna om, vikten av god sömn!!

Och hur sömnlöshet kan ställa till med allvarliga problem.

Det var utifrån de erfarenheterna som Wesomnia tyngfilt kom till.

Det var den första produkten som jag såg 2019. Äntligen en tyngdfilt som också fungerar som en vacker inredningsdetalj!!

Åsa Waak Wesomnia

Wesomnias tyngdfiltar är tillverkade från Klippans Yllefabrik (blandning mellan merino-och lammull) handfyllda med svenskt vete. Funktion, hållbarhet och estetik i en lyckad blandning.

Idag så har butiken sakta och medvetet ökat sitt sortiment med smakfulla produkter av naturmaterial och naturliga ingredienser.

Åsa Waak Wesomnia Saker som minskar stress, ökar välbefinnandet och hjälper dig att träffa John Blund lättare, allt med kvalitet och hållbarhet i tydligt fokus.

Ett otroligt bra och inspirerande koncept tycker jag.

Åsa Waak Wesomnia

Dom här tofflorna får jag nog ta och investera i.