Jag får en hel del frågor om vilken make-up jag använder. Sanning att säga är att det blir mindre och mindre för varje år som går.

Självklart är det kul att piffa lite extra ibland, men jag föredrar en så naturlig look som möjligt, även då jag gör mig till lite extra.

Men jag lägger desto mer omsorg på min hudvård. Alltid högsta prioritet!! Vilket i sin tur gör att man faktiskt inte behöver så mycket make-up.

En sak som jag regelbundet och ganska ofta gör är att färga bryn och fransar. Det tycker jag gör en otroligt skillnad. Sen är det skönt att slippa använda mascara varje dag också.

Men här är mina saker som jag använt här i Thailand under tre månader. Och faktiskt så är det just dessa som jag använder under sommaren i Sverige.

Som bas har jag Madara City CC i färgen medium. Älskar verkligen denna CC-cream som både skyddar och ger en lyster. Den jämnar ut där det behövs utan att bli för mycket.

RMS produkter har jag använt typ sen dom kom till Sverige. Deras un-cover i nyans 11,5 passar mig perfekt och smälter in i huden. Jag använder det under ögonen och vid näsvingarna.

Min bronzer från RMS använder jag året om, alltid och varje dag. Det här är en produkt som jag köper gång på gång. Jag testar lite olika bronzer från olika märken med jämna intervaller, men jag kommer alltid tillbaka till den här. Färgen heter Burito. Testa den, det kommer du inte att ångra.

Min lip2cheek från RMS är också en bra färg som ger lagom mycket och väldigt naturlig färg. Färgen heter Demure och kan användas både på läppar och som rouge.

Sist men inte minst så är jag jätteglad att vi har börjat sälja Burt’s Bees  Lip Balm i vår shop. Färgen Pomegranate har jag använt i flera år. Ett läppbalsam på 100 % naturliga ingredienser, fylld av antioxidanter som både återfuktar och mjukgör. En riktig favorit.