Ja, dagarna passerar och jag är fortfarande i omikronets klor. Märkligt tillstånd i kroppen, ingen feber eller halsont, bara trött och matt.

I förrgår försvann också både lukt och smak.

Trots milda symptom så känner jag verkligen att kroppen inte mår bra. En diffus sjukdomskänsla som ligger som en filt över hela systemet.

Ja, nu gäller det att hänga med i kroppens tillstånd. Jag har börjat köra med dessa rutiner nu och känner att det gör mig gott.

Det kanske kan kännas som att jag äter för lite mat, men med tanke på att jag normalt sett tränar varje dag, och nu knappt rör på mig, så känner jag att det passar mig bra.

  • Dricker bara vatten, kaffe och örtte fram till kl 12.00.
  • Bryter vattenfastan med en grön juice och lite kosttillskott. Jag tar en C-vitamin, probiotika, zink.
  • Äter en ordentligt lunch vid 13.00 med frukt som efterrätt.
  • Vid 15-snåret dricker jag en matig grön smoothie med extra fett tillsatt, och tar en dos chlorella.
  • Och mitt sista mål för dagen vid 18.30 brukar bli en fruktsallad med fet yoghurt. Ringlar manukahonung över och häller hackade nötter över.
  • Sist så brukar jag dricka en kopp mynta-te och ta en dos med magnesium.

Om några dagar när jag förhoppningsvis mår bättre så tänker jag lägga till lite yoga och andningsövningar. Men just nu får maten och vilan vara min medicin.

Jag förstår om några av er tycker att det här är ett lite väl strängt schema, men man får prova sig fram och se vad som passar just en själv. Se det här som inspiration för dina egna val.

Jag får också många frågor om Chlorella. Snart kommer ett inlägg här om det.

Stay tuned 🌿