I stolt samarbete med Collan.

Nu äntligen får jag presentera Collans nytillskott i form av The Daily Drops.

Ni som följer mig här vet att just Collan är mitt favorit-märke då det gäller kollagen.

Och nu har dom äntligen utökat sin familj med hudvård i form av en sk booster som innehåller isoflavone ( ett naturligt växthormon från rödklöver) som har den unika förmågan att stimulera hudens egna kollagenproduktion.

Många serum på marknaden innehåller kollagen, vilket i sig kan låta som något som både skulle vara bra och effektivt. Tyvärr är det väldigt tveksamt om huden ens kan tillgodogöra sig kollagen på det sättet.

Kollagenets molekylstorlek är helt enkelt alldeles för stort för att kunna tränga ner i hudlagren.

Så kollagen bör du istället se till att äta eller dricka, istället för att använda det på huden.

The Daily Drops tar hand om huden utifrån ett betydligt bättre perspektiv.

Innehållet i The Daily Drops är rödklöver en kraftfull ört känd för sina stärkande, rengörande och antioxidanta egenskaper.

Just rödklöver är fylld av naturens egna östrogen, isoflavon.

Isoflavoner stödjer hudens egna kollagensyntes och stimulerar föryngringsprocessen i epidermis.

Hudens cellförnyelse får en riktigt kick helt enkelt. Det är sånt som vi verkligen gillar, eller hur!

Nu undrar ni säker vad som menas med en booster. Så här funkar det:

En booster förbättrar och framförallt förstärker din hudvårdsrutin, genom att den har ett högt koncentrat av en specifik verksam ingrediens som ger snabba resultat.

Med åren så förlorar huden viktiga näringsämnen och dessvärre blir mindre kapabel att reparera sig själv på samma sätt som tidigare. En booster hjälper huden att fylla på med isoflavoner som hjälper din egna naturliga kollagenproduktion.

Tillsätt ett par droppar i din dag och nattkräm, blanda och applicera på rengjord hud.

Jag tror att det bästa sättet är att ta hand om sin hud är att stötta den både in och utifrån. Ge din kropp en hälsosam kost, drick 2 liter vatten per dag, rör på dig och andas frisk luft och slarva inte med sömnen.  Med det kan man komma otroligt långt.

Att dessutom ta hand om sin hud med effektiva hudvårdsprodukter och fylla på med kollagen som kosttillskott är ytterligare ett steg i rätt riktning vad gäller self-care.

Åsa Waak Collan

Den här hösten tar jag hand om mig lite extra genom att också  dricka Collan Liquid Beauty varje dag. Det här är ett flytande kollagen som har en  frisk bärsmak och som dessutom innehåller skönhetsvitaminerna C och B -vitaminerna, hyaluronsyra och silica.

Under hela den här veckan ger jag dig chansen att prova och dessutom få en rejäl rabatt på hela 25% när du beställer The Daily Drops. Beställ här >>
Använd koden åsa25 så får du rabatten.